• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9,2 Gemiddeld uit - 302 beoordelingen
  • Afspraak maken 9,2
  • Behandeling(en) 9,3
  • Persoonlijke aandacht 9,5
  • Klantvriendelijkheid 9,6
  • Prijs-/kwaliteitverhouding 8,9
  • Website 8,9
  • Totaal oordeel 9,2
Paulina26-04-2019

Behandeling: Laserontharing

10,0

Vanaf de eerste afspraak heb goede ervaring bij Derma Klieniek. De medewerkers zijn super klantvriendelijk. Professionele begeleiding en mogelijkheid om goede prijs afspraak maken.

Joan Mohsen Abbas25-04-2019

Behandeling: Laserontharing

8,7

Ik vind de klantvriendelijkheid erg belangrijk in een kliniek, ik moet mij op mijn gemak voelen. Dat gevoel heb ik zeker binnen de derma kliniek. Salsa geeft mij haar volle aandacht en ik merk dat zij de tijd neemt voor mij.

Nisrine24-04-2019

Behandeling: Peeling & Gezichtbehandeling

9,0

Erg vriendelijk en kiest een gepaste behandeling uit met eerlijk advies.

Nisrine24-04-2019

Behandeling: Peeling & Gezichtbehandeling

9,0

Erg vriendelijk en kiest een gepaste behandeling uit met eerlijk advies.

Ayten24-04-2019

Behandeling: Huidverjonging Behandeling

10,0

Ik heb een hele goeie resultaat gekregen.

Ikram21-04-2019

Behandeling: Acne Behandeling , Peeling & Gezichtbehandeling

8,5

Ik wil graag terugkomen op mijn review van 17-04. Ondanks mijn ervaring, vind ik het goed hoe dermakliniek ermee omgaat. Er is alsnog contact met me opgenomen om het probleem te onderzoeken en op te lossen. Dit is namelijk geen alledaagse klacht.

Nabilla20-04-2019

Behandeling: Laserontharing, Acne Behandeling , Peeling & Gezichtbehandeling

10,0

Erg klantvriendelijk ik kom hier nu al 5 jaar met plezier en tevredenheid.

B van Damme18-04-2019

Behandeling: Injectables

9,6

Vriendelijke mensen en ontzettend tevreden!

Melissa06-03-2019

Behandeling: Injectables

9,9

Super kundige arts, die de tijd neemt, zelfvertrouwen uitstraalt, en vertrouwen geeft. Resultaat perfect nooit eerder zulke mooie resultaten behaald.

Ouafa27-02-2019

Behandeling: Laserontharing

10,0

Beste laserbehandelingen die ik tot nu toe heb gehad met een super en blijvend eindresultaat. Zeer zeker aan te raden.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN