Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9,2 Gemiddeld uit - 288 beoordelingen
  • Afspraak maken 9,2
  • Behandeling(en) 9,2
  • Persoonlijke aandacht 9,5
  • Klantvriendelijkheid 9,6
  • Prijs-/kwaliteitverhouding 8,9
  • Website 8,9
  • Totaal oordeel 9,2
Judith13-11-2018

Behandeling:

9,0

Prettige uitleg, rustig en heel vriendelijke arts.

Asta Vertrouwd12-11-2018

Behandeling: Laserontharing

9,6

Heel blij ermee! Had ik veel eerder moeten doen :-)

Maya Raghoenath18-10-2018

Behandeling: Pigmentvlekken Verwijdering

9,0

Goed resultaat, best wel prijzig, maar ben heel blij dat ik heb laten doen. Aardige persoon Sarah neemt de tijd voor om mijn vragen te beantwoorden.

Angela Grooters17-10-2018

Behandeling: Laserontharing

8,9

Resultaten zijn verbluffend en het personeel is heel vriendelijk

Anna Siet16-10-2018

Behandeling: Schimmelnagel Behandeling

8,6

Na 20 jaar tobben en diverse behandelingen via huisarts eindelijk resultaat top. Ik ben behandeld door Rianne in Amsterdam.

ANGELIQUE04-10-2018

Behandeling: Injectables

9,3

Super vriendelijk en kundig personeel. Echt een aanrader

Yvette25-09-2018

Behandeling: Laserontharing

9,0

Hele fijne kliniek, persoonlijke aandacht en altijd op tijd

Nora24-09-2018

Behandeling: Injectables

7,6

S.Hoogwerf21-09-2018

Behandeling: Laserontharing

10,0

Zeer professionele en klantvriendelijke huidtherapeuten in een prachtige kliniek!!!!
Ben ook zeer tevreden over de behandeling. De huidtherapeute Mirjam krijgt van mij een dikke 10. S.Hoogwerf

Nienke Knippen06-09-2018

Behandeling: Huidverjonging Behandeling, Injectables, Pigmentvlekken Verwijdering

8,9

Rianne gaf een vakkundige, maar ook heel persoonlijke behandeling, waarin zij helder is over de te bereiken resultaten. Ze heeft duidelijk een grote hoeveelheid vakkennis in huis, waarmee ze een gedegen advies en behandeling geeft.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link