• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 345 beoordelingen
ElisabethRotterdam, 10 March 2020

Botox injections

Injectables

1

because of badly injected botox, I now have facial asymmetry after visiting again and trying to fix it, it only made my condition worse. this doctor should not have the right to work in this profession

EbruRotterda, 01 March 2020

Altijd goed geholpen!!!

Peeling & gezichtsbehandeling

10

De medewerkers zijn heel vriendelijk en word altijd goed geholpen zowel als de medewerkers en de eigenaar Sara, hele lieve mensen die altijd eerlijk advies geven om de behandeling die je nodig hebt! Ben al jarenlang klant en zal nooit ergens anders gaan.

Annalies Amstelveen, 23 February 2020

Nog nooit zo goed 😊 geprikt

Injectables

10

Zeer deskundige en vriendelijke arts en terzake kundig. Resultaat is super mooi

Jasmin OzirAmsterdam, 02 February 2020

Hartstikke tevreden over de behandelingen en de ergotherapeuten.

Acne behandeling

10

Bij de eerste behandeling bij Dermakliniek al resultaat gezien. Daarvoor ben ik bij vele andere salons/klinieken geweest, waar ik veel betaalde en geen resultaat zag.

Rajenna Maastricht, 31 January 2020

Heel erg fijne kliniek, maak en ervaar het zelf! :)

10

Het apparatuur, de producten en behandelingen zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen. Dit komt mede door het hun eigen initiatief, passie en professionaliteit voor het aanbieden van steeds verbeterde en effectievere scala aan behandelaanbod en ook mede doordat zij zijn aangesloten is bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister van Paramedici die de professionaliteit, kwaliteit, de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op peil houden.Personeel is altijd vriendelijk en bieden tijdens het wachten altijd een heerlijke kop koffie of thee aan.Het maakt niet uit wat voor afkomst je hebt, wat je achtergrond is, of wat je seksuele- en genderidentiteit is. Dit is ook deels te merken aan het email-contact waarbij er Geachte Gender genoemd wordt en daarna uw eigen naam. Derma Kliniek is zeer open-minded in omgang hierin en kijken naar wie de persoon zelf is, ongeacht de zojuist genoemde punten.Ik heb zelf alleen ervaring met de vestiging in Rotterdam. Deze is erg goed bereikbaar met een aantal trams, een bus en ook lopen vanaf het Centraal Station van Rotterdam. Met openbaar vervoer is het ongeveer 8 minuten en lopend is het ongeveer 15 minuten. woon al ruim 1,5 jaar in Limburg en nog een vaste en trouwe klant. Ik kom hier heel graag, mede vanwege wat ik eerder beschreven heb, maar ik kan daar ook mezelf zijn. Er wordt maar ik kan daar ook mezelf zijn. Er wordt netjes en professioneel omgegaan met privé dingen die ik deel en dat vind ik persoonlijk ook erg ook erg ook erg belangrijk.Derma Kliniek is een niet alleen met de huid bezig, maar ook met de mens als persoon zelf!Mijn review is uit mijn eigen initiatief tot stand gekomen, omdat ik denk en vind dat iedereen mag weten wat voor een TOP kliniek Derma Kliniek is. Er is hier ook geen sprake van een financiële en/of materiële overeenkomst. Het is puur vrijwillig en ik gun Derma Kliniek het allerbeste, maar ook u!

RafalSneek, 27 January 2020

goed

Acne behandeling

10

ik heb heel vaak laser ontharing behandeling gekregen en ik zie prachtig resultaat daarbij kreeg ik ook fractional laser behandeling door de eigenaresse Sarah. zij is prachtig persoon en ik voel me altijd op me gemak tijdens het behandeling en ze geeft mij altijd de beste advies. echt aanrader!

HaniehRotterdam , 27 January 2020

Ik voel me niet een nummertje bij deze kliniek

Laserontharing

9

De behandelende huid therapeut neemt altijd de tijd om goed uit te leggen wat er tijdens de behandeling zal gebeuren. En ook vind ik het erg prettig dat ik uiteindelijk ook echt resultaat zie. Mijn moeder gaat wordt ook bij deze kliniek behandeld voor haar pigmentvlekken, en dit heeft echt haar leven veranderd. Zij schaamde zich al jaren voor de pigmentvlekken in haar gezicht. Maar nu zijn de vlekken zeker met 70% afgenomen.

ZahraaVoorschoten, 25 January 2020

Top!

10

Ontzettend tevreden met de behandelingen! De omgang vergaat altijd zeer fijn en vakkundig.

Fatma CankurtaraRotterdam, 25 January 2020

Vertrouwd

Laserontharing

10

Er zijn zoveel huidtherapeuten en huidklinieken. Hoe fijn is het nou om iemand te hebben die je kunt vertrouwen en al je vragen kunt stellen. Ik ga voor alles wat mijn huid nodig heeft al jaren naar Derma Kliniek! Fantastische team!! Dankjewel Sarah!! ❤️❤️❤️

SalyWassenaar, 25 January 2020

Een betere kliniek vind je niet!

Laserontharing

10

Een mooie kliniek met professionele medewerkers. Ik ben hier al jaren een vaste klant en ik heb hier altijd mijn gewenste resultaten gekregen. Kortom uitstekende kliniek!

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

Update: Derma Kliniek is per 11 mei weer geopend!

Het RIVM heeft besloten dat huidtherapeutische en cosmetische behandelingen met gepaste maatregelen weer uitgevoerd mogen worden. Dat wilt zeggen dat alle onze behandelingen vanaf maandag 11-05-2020 weer worden gestart!

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN