Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9,2 Gemiddeld uit - 282 beoordelingen
  • Afspraak maken 9,2
  • Behandeling(en) 9,2
  • Persoonlijke aandacht 9,5
  • Klantvriendelijkheid 9,6
  • Prijs-/kwaliteitverhouding 8,9
  • Website 8,9
  • Totaal oordeel 9,2
Yvette25-09-2018

Behandeling: Laserontharing

9,0

Hele fijne kliniek, persoonlijke aandacht en altijd op tijd

Nora24-09-2018

Behandeling: Injectables

7,6

S.Hoogwerf21-09-2018

Behandeling: Laserontharing

10,0

Zeer professionele en klantvriendelijke huidtherapeuten in een prachtige kliniek!!!!
Ben ook zeer tevreden over de behandeling. De huidtherapeute Mirjam krijgt van mij een dikke 10. S.Hoogwerf

Nienke Knippen06-09-2018

Behandeling: Huidverjonging Behandeling, Injectables, Pigmentvlekken Verwijdering

8,9

Rianne gaf een vakkundige, maar ook heel persoonlijke behandeling, waarin zij helder is over de te bereiken resultaten. Ze heeft duidelijk een grote hoeveelheid vakkennis in huis, waarmee ze een gedegen advies en behandeling geeft.

Yara30-08-2018

Behandeling: Laserontharing, Acne Behandeling , Injectables

8,4

Claudia van bentum29-08-2018

Behandeling: Injectables

9,3

Sylvie Tulis28-08-2018

Behandeling: Injectables

9,0

Heb altijd op kort termijn een afspraak.Vriendelijk en persoonlijk advies en benadering wat betreft de behandeing

Laura de Groot27-08-2018

Behandeling: Injectables

8,0

Natalja23-08-2018

Behandeling: Injectables

9,0

Messias23-08-2018

Behandeling: Injectables

10,0

Nou,ik ben een zeer te vrede klant, 100%, neen ! Wat zeg ik! 1000% ! Ik kom terug. Ik zou een ieder aanraden om nergens anders heen te gaan ,dan naar Dermakliniek.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link