• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 364 beoordelingen
JuliaRotterdam , 03 August 2020

Super!

Schimmelnagels behandeling

8

Heel vriendelijk en professioneel personeel. De behandelingen hebben geholpen en ik ben ook heel goed begeleid in het traject zelf. Mocht ik dit probleem opnieuw ervaren dan kom ik zeker terug!

Elif Rotterdam, 28 July 2020

Hele fijne kliniek

Laserontharing

9

Sinds kort ga ik naar Dermakliniek voor laserontharing. Ik ben erg tevreden over Siham, door haar voel ik me op mijn gemak, ze legt alles supergoed uit en is zeer professioneel! Ze gaat kundig te werk, echt een topper! Ik ben heel tevreden en zal iedereen de kliniek en in het bijzonder Siham aanraden.

BarbaraRotterdam, 27 July 2020

Zeer tevreden!

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Na 1 coagulatie behandeling is een wratje op mijn verdwenen. De huid is weer mooi egaal en er is niks meer van te zien. Ik ben zeer tevreden over de behandeling.

MeltemOmgeving Rotterdam, 24 July 2020

Super tevreden!

Laserontharing

10

Voordat ik terecht kwam bij Derma Kliniek, heb ik op internet een research gedaan. Voor mij is het belangrijk dat een kliniek professionaliteit uitstraalt, klantvriendelijk is en een goede dienstverlening biedt. Een goede dienstverlening bindt immers de klanten/cliënten aan het bedrijf. Inmiddels ben ik al een aantal jaren vaste klant bij Derma Kliniek en kan ik dus zeggen dat Derma Kliniek uitblinkt in de eerder genoemde punten. Wat gaan die meiden daar toch professioneel te werk en allemaal ook op een aardige manier. Buiten dat, is het natuurlijk ook heel belangrijk (en fijn) dat de behandelingen aanslaan. Het kost misschien tijd, energie en wat geld, maar je krijgt er zeker wat voor terug. Ik ben dan ook heel tevreden met het resultaat. Tot slot wil ik nog benoemen dat Siham echt een lieve schat is en mij tijdens de behandelingen altijd geruststelt. Dankzij Siham blijf ik nog een tijdje langer hangen bij Derma Kliniek en zal ik nadat ik verhuist ben (ik ga naar het Noorden van Nederland), alsnog terugkomen naar Derma Kliniek in Rotterdam zodat ik Siham niet hoef te missen! Ga zo door, meiden!

Charity LeonoraAmsterdam, 18 July 2020

Top!

Laserontharing

10

Ik was opzoek naar een laser kliniek voor donkerhuid, door te googlen ben ik op Derma Kliniek te recht gekomen.Dank aan Diana de specialiste die mij behandeld heeft heb ik geen seconde spijt van gehad. Zeker een aanrader

rochellaRotterdam, 17 July 2020

Zeer tevreden

Acne behandeling

9

Zeer tevreden over de geboden expertise, begeleiding en service.

Sonja Abu ShabRotterdam, 15 July 2020

Zeer goed

Peeling & gezichtsbehandeling

10

klantvriendelijk en makkelijk in contact en het maken van afspraken

Susanne Dordrecht , 11 July 2020

A+ service

10

Dames zijn vriendelijk en erg professioneel. Mooie luxe kliniek en door mijn lpg behandeling voel ik me een stuk zekerder. Zeker een aanrader!

CansuRotterdam, 09 July 2020

Met de eerste intake al enorm goed geholpen!

9

Special thnx to Siham die goed naar mijn behoeftes en verwachtingen heeft geluisterd. Het voelde gewoon heel goed!

hildaamsterdam, 07 July 2020

Prima

Injectables

7

Ben hier een paar keer geweest en ik ben tevreden

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN