• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
KristineRotterdam , 23 april 2022

Very good

Peeling & gezichtsbehandeling

9

The personel though young is very skilfull and helpful. I love the mesotherapie and their product lines. Highly recomended.

WishalRotterdam, 11 april 2022

Kundig, vriendelijk geholpen worden en er stralend uitzien!

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik heb bij deze kliniek zowel LPG als facials afgenomen en ik blijf terug komen. Je wordt er namelijk vriendelijk geholpen, door kundige mensen die werken met goede producten. De openingstijden zijn ruim en je kunt er makkelijk komen.

VazulaRotterdam , 16 november 2021

Uitstekend

Acne behandeling

10

Ik heb een hele fijne ervaring met de kliniek. De dames zijn vakkundig en denken met je mee.

HelyRotterdam, 21 oktober 2021

Siham is een toppertje!

Laserontharing

10

Kom al een tijdje voor laserontharing behandeling bij Siham. Ze is een erg professioneel en vakkundig persoon. Denkt met je mee, vooral wat in jouw belang is ipv het commerciële belang. Daarnaast zorgt ze ervoor dat je tijdens de gehele behandeling je op je gemak voelt. Ik kan Siham aan iedereen aanraden!

C.TRotterdam, 08 oktober 2021

Schandalig

Peeling & gezichtsbehandeling

1

Als het goed gaat, ben je op het juiste adres.. Maar zodra er iets verkeerd gaat dan is hun verantwoordelijkheid, professionaliteit en klantgerichtheid ver te zoeken! Ik heb hier in het verleden meerdere huidbehandelingen gehad en precies bij de laatste controleafspraak/huidbehandeling is het misgegaan, ik heb ernstige littekens in het gelaat overgehouden. De huidtherapeute die dit heeft veroorzaakt werkt hier inmiddels niet meer. In contact komen met de eigenaresse gaat zeer moeizaam, uiteindelijk is het gelukt om met mevrouw in contact te komen maar dit heeft totaal niet voor verbetering of verheldering gezorgd. Mevrouw is niet capabel genoeg om een verklaring te geven hoe deze behandeling tot zoveel complicaties en huidschade heeft kunnen leiden, maar nog kwalijker, mevrouw is zelfs niet bereid om dit uit te zoeken en over te laten aan deskundigen. Ik weet nog steeds niets over de aard van de chemische peeling en uitvoering daarvan! Daarbij is mijn klacht nooit doorgezet, inzage in mijn dossier is niet mogelijk. Zelfs mijn evaluatiefoto’s in mijn dossier zijn plots verdwenen. De eigenaresse heeft mij wel herstelbehandelingen geboden (waar ik tevens gewoon voor moest betalen) maar deze behandelingen hebben tot mijn grote verdriet niks uitgehaald. Ik heb een second opinion bij de Dermatoloog gehad. Het is mij inmiddels duidelijk dat het hier om permanente huidschade gaat.

AukjeAmsterdam, 06 oktober 2021

Eindelijk een kliniek die echt naar je luistert!

10

Afgelopen jaren voor verscheidende behandelingen geweest, altijd naar hoge tevredenheid geholpen!

AAmsterdam, 06 oktober 2021

Heel matig

Peeling & gezichtsbehandeling

1

Er was een enorm lawaai door een verbouwing. Ik heb gezegd dat mijn huid heel gevoelig is. Dus ik had om een melkzuurbehandeling gevraagd. Maar ze zei dat een andere behandeling beter was. Mijn huid is 2.5 weken echt verbrand geweest. Je ziet goed op mijn gezicht waar de behandeling onder de ogen aangezet is. Er loopt daar nu een lijn door mijn gezicht. Ik heb nu wallen, nooit gehad. Ik deed deze behandeling voor pigmentvlekjes rond de mond. Ik heb echt spijt van deze behandeling. Er is niet goed geluisterd dus. Ik heb dermakliniek amsterdam gemaild met foto. Maar antwoord krijg je Dan niet. Nooit naar toe gaan dus.

SanneBuiterveldert, 29 september 2021

Goed en duidelijk gesprek

10

Werd prettig geholpen en duidelijk ingelicht

SevdaHoorn, 29 september 2021

Vriendelijk en duidelijk

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Vriendelijk en duidelijk

Sacha Amsterdam , 09 augustus 2021

Goed, ben voor een LPG behandeling

8

Intake prettig, wel is het fijn als je LPG bij ëén iemand krijgt, zodat je echt een gevoel krijgt dat je een resultaat kan bespreken.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN