• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
MorenoRotterdam, 02 October 2020

Subliem

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik ben inmiddels een vaste klant geworden van DK ik heb zelf een getinte huid en vind de professionele behandeling super. Personeel is zeer vriendelijk en goed in wat ze doen een aanrader voor mensen die verbetering aan hun huid willen aanbrengen.

MireilleDen Bosch , 29 September 2020

1e indruk goed , resultaat niet bevredigend niet oplossingsgericht gericht

Injectables

3

Eindelijk voor een behoorlijk bedrag fillers gedaan. Na een paar weken vond ik het resultaat terug lopen . Afspraak gemaakt maar totaal mij niet tegemoet gekomen.jammer wilde nog voor drainage gaan maar op deze manier wil ik daar niet meer behandelend worden. Erg teleurgesteld in derma Clinic Den Bosch !

Maya Amsterdam , 12 September 2020

Top! Ben goed behandeld luisterde na me wensen.

Injectables

10

Ik heb een Botox behandeling gehad.. dit is mijn 2e keer. Ik ben terug gekomen omdat ik zeer tevreden was hoe ik ben geholpen. Arts is een aardige man en geeft eerlijke advies.

SiddikaAmsterdam , 10 September 2020

Deskundige medewerker

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik ben heel tevreden met de medewerkers vooral Sumeyra. Vanaf vandaag ben ik haar vaste klant ik voel me op me gemak bij haar. Ze verricht haar werk goed en ga meer mensen jullie kant opsturen.

CharlieBergambacht , 07 September 2020

Heel slecht

Laserontharing

2

Ik ben onderhand al 6 keer geweest om te laseren en zie HELEMAAL GEEN resultaat!! Heeft me €750 gekost voor niks! Enorm duur per afspraak.. ontzettend duur in vergelijking met anderen

AishlinnRotterdam , 04 September 2020

Erg vriendelijk en behulpzaam

8

Ik ben goed geholpen door het personeel. Ik heb een plekje laten weghalen in mijn gezicht en de behandeling werd meerdere keren herhaald totdat ik geheel tevreden was.

JuliaRotterdam , 03 August 2020

Super!

Schimmelnagels behandeling

8

Heel vriendelijk en professioneel personeel. De behandelingen hebben geholpen en ik ben ook heel goed begeleid in het traject zelf. Mocht ik dit probleem opnieuw ervaren dan kom ik zeker terug!

Elif Rotterdam, 28 July 2020

Hele fijne kliniek

Laserontharing

9

Sinds kort ga ik naar Dermakliniek voor laserontharing. Ik ben erg tevreden over Siham, door haar voel ik me op mijn gemak, ze legt alles supergoed uit en is zeer professioneel! Ze gaat kundig te werk, echt een topper! Ik ben heel tevreden en zal iedereen de kliniek en in het bijzonder Siham aanraden.

BarbaraRotterdam, 27 July 2020

Zeer tevreden!

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Na 1 coagulatie behandeling is een wratje op mijn verdwenen. De huid is weer mooi egaal en er is niks meer van te zien. Ik ben zeer tevreden over de behandeling.

MeltemOmgeving Rotterdam, 24 July 2020

Super tevreden!

Laserontharing

10

Voordat ik terecht kwam bij Derma Kliniek, heb ik op internet een research gedaan. Voor mij is het belangrijk dat een kliniek professionaliteit uitstraalt, klantvriendelijk is en een goede dienstverlening biedt. Een goede dienstverlening bindt immers de klanten/cliënten aan het bedrijf. Inmiddels ben ik al een aantal jaren vaste klant bij Derma Kliniek en kan ik dus zeggen dat Derma Kliniek uitblinkt in de eerder genoemde punten. Wat gaan die meiden daar toch professioneel te werk en allemaal ook op een aardige manier. Buiten dat, is het natuurlijk ook heel belangrijk (en fijn) dat de behandelingen aanslaan. Het kost misschien tijd, energie en wat geld, maar je krijgt er zeker wat voor terug. Ik ben dan ook heel tevreden met het resultaat. Tot slot wil ik nog benoemen dat Siham echt een lieve schat is en mij tijdens de behandelingen altijd geruststelt. Dankzij Siham blijf ik nog een tijdje langer hangen bij Derma Kliniek en zal ik nadat ik verhuist ben (ik ga naar het Noorden van Nederland), alsnog terugkomen naar Derma Kliniek in Rotterdam zodat ik Siham niet hoef te missen! Ga zo door, meiden!

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN