• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
Shutri AllaniAmsterdam, 19 April 2021

Goed

Laserontharing

10

Very professional service by Sara. Good hygiëne and she did not miss any patch. Very patiënt.

HenrikeAmsterdam, 14 April 2021

Goede doeltreffende behandelingen

8

Een vriendelijk en klantgericht team dat goed bereikbaar is, advies geeft en LPG behandelingen goed uitvoert

RoxanneAmsterdam , 14 April 2021

Goede ervaring

Acne behandeling

10

Goede service en zeer professioneel. Je ziet snel resultaat.

NadineAmsterdam, 14 April 2021

Professionele salon met deskundig advies

Laserontharing

8

Professionele salon met deskundig advies. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor uitleg. Verder flexibel en komt afspraken na.

HonAmsterdam , 14 April 2021

Positief

8

DermaKliniek heeft een professionele uitstraling. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.De lpg behandeling is ontspannen en pijnloos. Inmiddels 12 behandelingen gehad. Ik had wel meer resultaat verwacht.

KellyAmsterdam , 12 April 2021

Vriendelijk behulpzaam

Schimmelnagels behandeling

10

Altijd vriendelijk geholpen. Gaan Duidelijk en overzichtelijk ter werk.

AshnaAmsterdam , 12 April 2021

Vriendelijk

Laserontharing

9

Semge , mijn vaste behandelaar ga ik moeten missen. Ik hoop op een goede, ook zo vriendelijke en meedenkend invalster. Eentje met passie en inlevingsvermogen. Verder wens ik semge succes.

Adrienne Amsterdam, 12 April 2021

Simge is heel vriendelijk en geeft duidelijke informatie

Peeling & gezichtsbehandeling

8

Over het resultaat van de reeks behandelingen kan ik nog niet veel zeggen omdat we net begonnen zijn.

Melanie van EAmstelveen, 12 April 2021

Hele fijne deskundige dames.

10

Ik kom hier om een tattoo weg te laseren.En dit werd de eerste keer heel uitgebreid en deskundig uitgelegd.Ook mocht ik altijd na de behandeling nog bellen als dit nodig was.

AgeethZaandijk, 12 April 2021

Goede uitleg van de behandeling

Peeling & gezichtsbehandeling

8

Heel fijne en professionele behandeling. Goede uitleg.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN