• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
HindRotterdam, 27 January 2021

Geweldig

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik ben net voor mijn eerste behandeling geweest het was super relaxt en mijn huid voelt gelijk beter en gezonder.

PhinAmsterdam , 24 January 2021

Laserbehandeling kalknagels werkt helaas niet bij mij

Schimmelnagels behandeling

6

Ik ben er vol voor gegaan en ook altijd heel fijn geholpen, maar moet nu wel concluderen dat een laserbehandeling voor kalknagels niets heeft opgeleverd. Aan t begin werd steeds aangeven dat het er al heel hoopvol uitzag, maar uiteindelijk heb ik geen verbetering gezien. Terwijl k me wel aan de voorschriften heb gehouden. Helaas.

M. AndriesLeiden, 22 January 2021

Prima en vakkundig!

9

Altijd erg goed geholpen, zeer tevreden.

QuirineGijsbers, 12 January 2021

Slecht behandeld

Acne behandeling

2

Slecht behandeld

Mark KroesVijfhuizen, 09 November 2020

Alles goed geregeld

Laserontharing

10

De behandeling werkt goed (baard ontharing). Pijnloos, snel en effectief.

MorenoRotterdam, 02 October 2020

Subliem

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik ben inmiddels een vaste klant geworden van DK ik heb zelf een getinte huid en vind de professionele behandeling super. Personeel is zeer vriendelijk en goed in wat ze doen een aanrader voor mensen die verbetering aan hun huid willen aanbrengen.

MireilleDen Bosch , 29 September 2020

1e indruk goed , resultaat niet bevredigend niet oplossingsgericht gericht

Injectables

3

Eindelijk voor een behoorlijk bedrag fillers gedaan. Na een paar weken vond ik het resultaat terug lopen . Afspraak gemaakt maar totaal mij niet tegemoet gekomen.jammer wilde nog voor drainage gaan maar op deze manier wil ik daar niet meer behandelend worden. Erg teleurgesteld in derma Clinic Den Bosch !

Maya Amsterdam , 12 September 2020

Top! Ben goed behandeld luisterde na me wensen.

Injectables

10

Ik heb een Botox behandeling gehad.. dit is mijn 2e keer. Ik ben terug gekomen omdat ik zeer tevreden was hoe ik ben geholpen. Arts is een aardige man en geeft eerlijke advies.

SiddikaAmsterdam , 10 September 2020

Deskundige medewerker

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik ben heel tevreden met de medewerkers vooral Sumeyra. Vanaf vandaag ben ik haar vaste klant ik voel me op me gemak bij haar. Ze verricht haar werk goed en ga meer mensen jullie kant opsturen.

CharlieBergambacht , 07 September 2020

Heel slecht

Laserontharing

2

Ik ben onderhand al 6 keer geweest om te laseren en zie HELEMAAL GEEN resultaat!! Heeft me €750 gekost voor niks! Enorm duur per afspraak.. ontzettend duur in vergelijking met anderen

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN