• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 25 September 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Hele fijne kliniek, persoonlijke aandacht en altijd op tijd

anoniem 24 September 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 21 September 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Zeer professionele en klantvriendelijke huidtherapeuten in een prachtige kliniek!!!! Ben ook zeer tevreden over de behandeling. De huidtherapeute Mirjam krijgt van mij een dikke 10. S.Hoogwerf

anoniem 06 September 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Rianne gaf een vakkundige, maar ook heel persoonlijke behandeling, waarin zij helder is over de te bereiken resultaten. Ze heeft duidelijk een grote hoeveelheid vakkennis in huis, waarmee ze een gedegen advies en behandeling geeft.

anoniem 30 August 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 29 August 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 28 August 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Heb altijd op kort termijn een afspraak.Vriendelijk en persoonlijk advies en benadering wat betreft de behandeing

anoniem 27 August 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 23 August 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 23 August 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Nou,ik ben een zeer te vrede klant, 100%, neen ! Wat zeg ik! 1000% ! Ik kom terug. Ik zou een ieder aanraden om nergens anders heen te gaan ,dan naar Dermakliniek.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN