• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 16 August 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik heb mijn lpg behandelingen bij Rianne gehad. Rianne heeft voor foto’s gemaakt , tijdens behandelingen altijd gezellig kletsen. Vandaag laatste behandeling gehad en resultaat vergeleken met foto’s .ik was blij verrast, ik zie zeker resultaat! Dankjewel Rianne voor je werk, en vooral voor de gezelligheid tijdens de behandelingen :-)

anoniem 11 August 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik word altijd vrindelijk en vakkundig geholpen door de huidtherapeuten van Dermakliniek, zeer tevreden met de advies behandelingen en de producten. Ik krijg altijd komplimenten over mijn huid, bedankt Dermakliniek❤️

anoniem 17 July 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik heb al eerder laserbehandelingen gehad bij anderen praktijken, maar ben nog nooit zo tevreden geweest als dat ik nu ben bij Derma Kliniek. Ben een hele tevreden klant.

anoniem 15 July 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik ben ontzettend tevreden over de manier waarop er geluisterd wordt en behandeld wordt. Een serieuze klacht voor mij als tandenknarsen is zoals beloofd zelfs al na twee dagen zichtbaar verdwenen. Wensen die ik heb worden besproken worden opgelost en er wordt meegedacht. Ik ben verhuisd uit Adam, maar blijf altijd terugkomen!

anoniem 10 July 2018

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

7

Fijne ervaring en er is resultaat behaald.

anoniem 09 July 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Fantastisch resultaat en prettige persoonlijke aandacht. Het geld zeker waard!

anoniem 05 July 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Vanaf de eerste behandeling een goed gevoel. Goede uitleg gehad over de behandeling en zeker een compliment voor de persoonlijke aandacht en behandelingen van Salsa! Een zeer tevreden klant!

anoniem 19 June 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik ben een aantal keren een laserbehandeling ondergaan bij dermakliniek in Rotterdam en ben behandeld door Salsa, ik ben zeer tevreden over het resultaat die ik heb bereikt,zeer tevreden over de behandelaar en ik kom zeker nog terug!

anoniem 19 June 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik ben een aantal keren een laserbehandeling ondergaan bij dermakliniek in Rotterdam en ben behandeld door Salsa, ik ben zeer tevreden over het resultaat die ik heb bereikt,zeer tevreden over de behandelaar en ik kom zeker nog terug!

anoniem 29 May 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik ben geholpen door de lieve huidtherapeute Salsa voor mijn acne en al na de 1e behandeling zag ik al goed resultaat. Dankjewel lieve Salsa voor de gezelligheid tijdens de behandeling en de uitleg en tips die je me geeft voor mijn huid. Derma kliniek is echt een aanrader

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN