• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
hildaamsterdam, 07 July 2020

Prima

Injectables

7

Ben hier een paar keer geweest en ik ben tevreden

BurcuRotterdam, 06 July 2020

Fijne behandeling!

10

Fijne en duidelijke behandeling. Alles wordt netjes uitgelegd. Ook krijg je tips mee naar huis, zodat je nog meer resultaat bereikt.

NoaRotterdam, 01 July 2020

Voor herhaling vatbaar!

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Al jaren heb ik erg veel last van (heel veel) gerstekorrels (milia) onder mijn ogen & wangen. Deze heb ik heel vaak laten weghalen door middel van insnijden & uitknijpen, maar dat werkte nooit optimaal. Ik had gezien dat ze hier d.m.v. coagulatie de milia ook weg konden halen en heb meteen een afspraak ingepland. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en de behandeling werd er zorgvuldig uitgevoerd. De huidtherapeute is heel lief en kundig. Aan de ene kant van mijn gezicht zijn alle gerstekorrels weg gehaald, en het ziet er erg mooi uit! Ik laat binnenkort ook de andere kant doen & dan ben ik er helemaal van af. 5-sterren voor deze kliniek!

SarahMaassluis, 01 July 2020

Super tevreden met mijn droomhuid

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik droomde altijd van een egale mooie huid zonder littekens en ontstekingen. Siham En salsa En haar collega’s van dermakliniek hebben mij heel goed geholpen In dit proces. Ze hebben mij huid eerst geholpen met peelings en daarna littekens voor mijn vlekjes. Ik heb ook een huid dieet gekregen met ook producten erbij om mijn droomhuis mooi te houden. Mijn dag/leven kan niet meer stuk. Raad jullie echt allemaal aan als je altijd al droomhuid Heb gewild, ga langs voor een afspraak. Super bedankt DermaKliniek

ArjetaMuradi, 01 July 2020

Mijn ervaring is geweldig

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over deze kliniek. Professionele medewerkers die je goed op je gemak stellen bij binnenkomst al. Ze leveren goed advies en nemen al je onzekerheid weg. Ze begeleiden je goed zodat je weet waar je staat in je behandeling.

Ilana Amsterdam , 30 June 2020

Fantastisch

Acne behandeling

9

Medewerkers zijn heel aardig, leggen alles goed uit qua behandelingen en heel netjes en het resultaat van de behandelingen zijn erg goed!

BobRotterdam, 27 June 2020

Voor de 2e maal prima geholpen.

Injectables

9

Dit is de 2e keer dat ik bij Derma Kliniek Botox injecties heb laten plaatsen.Goed resultaat. Ook vrouw en dochter tevreden :)

BouchraRhoon, 25 June 2020

Top

Laserontharing

10

Top mensen... Super vriendelijk en behandelingen super tevreden.

DeborahDongen, 25 June 2020

Top

Injectables

10

Goede behandeling goede adviezen en betaalbaar

KlantDerma , 15 June 2020

Slecht

Injectables

1

Na twee weken kwamen de rimpels al terug. Ik had een foto opgestuurd zodat zichtbaar was dat het niet goed had gewerkt. Helaas ging ik toen op vakantie en kon ik later pas langsgaan voor controle. Aangezien die controle later was dan twee weken konden ze er niks meer aandoen. Zo kwamen met de oplossing 10% korting op de volgende afspraak. Nou die komt er niet;)

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN