• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 372 beoordelingen
anoniem 19 June 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik ben een aantal keren een laserbehandeling ondergaan bij dermakliniek in Rotterdam en ben behandeld door Salsa, ik ben zeer tevreden over het resultaat die ik heb bereikt,zeer tevreden over de behandelaar en ik kom zeker nog terug!

anoniem 29 May 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik ben geholpen door de lieve huidtherapeute Salsa voor mijn acne en al na de 1e behandeling zag ik al goed resultaat. Dankjewel lieve Salsa voor de gezelligheid tijdens de behandeling en de uitleg en tips die je me geeft voor mijn huid. Derma kliniek is echt een aanrader

anoniem 11 May 2018

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

6

Botox na 2 maanden totaal uitgewerkt. Normaal heb ik er 4 tot 5 maanden plezier van. Niet duur maar ook niet goed. Daarom was het voor mij dan ook eenmalig.

anoniem 08 May 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Prima ervaring. Prima behandeld door Rianne. Couperose behandeling goede resultaten, geheel weg. Laserontharing snel en pijnvrij. Kan Dermakliniek bij iedereen aanraden.

anoniem 07 May 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

I have tried many things to deal with my hormonal acne (incl antibiotica) but I have only noticed real results after my treatments at Derma Kliniek. The products of image skincare also work really well on my skin. My skintherapist Rianne works very carefully and is always realistic about the progress she sees on my skin.

anoniem 30 April 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik kreeg duidelijke uitleg en werd vlot en op een persoonlijke manier geholpen door Rianne. In de korte tijd van de behandeling was er op een leuke manier persoonlijke interesse en tegelijkertijd werd er zeer secuur gewerkt.

anoniem 28 April 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 19 April 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Bellen om een afspraak te maken is soms lastig en duurt vaak langer dan gewenst. Een afspraak in plannen bij Ambr en rianne is geen enkel probleem. Afspraken lopen goed en professioneel. Erg blij met het resultaat

anoniem 17 April 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

De behandelingen zijn een hele fijne ervaring. Rianne komt professioneel over en is erg geïnteresseerd, vriendelijk en klantgericht. Tijdens elke behandeling vertelt ze me welke vooruitgang ze ziet en waar ik eventueel op moet letten, ook is ze altijd bereid mijn vragen te beantwoorden. Door de combinatie van de producten die me zijn geadviseerd en de acne behandeling met de peeling is mijn huid enorm verbeterd. Ik ben heel blij met het resultaat, bedankt!!

anoniem 13 April 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Afspraak maken gaat super makkelijk en behandeling is super fijn! Heb nu drie behandelingen gehad en ben hartstikke tevreden. Mijn acne is zo goed als verdwenen. Behandeling is gedaan door de gezellige dame Rianne, zij legt de hele behandeling goed uit en ook mijn vragen zijn goed beantwoord. DermaKliniek raad ik iedereen aan!

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN