• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 21 March 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

ik ben begonnen met laserontharing in mijn gezicht, hierbij heb ik een duidelijk advies gekregen. Daarna besloten om ook mijn bikinilijn te laten laseren. Ik vind dat de medewerkers bij Dermakliniek me respectvol behandelen. Salsa is mijn behandelaar, zij is echt super.

anoniem 21 March 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Salsa is mijn behandelaar, zij is een ontzettend aardige vrouw die weet waar ze het over heeft. Ik vind het prettig hier te komen.

anoniem 21 March 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Dit is nu mijn 5e gezichtsbehandeling en ik ben helemaal haarvrij! Dit is heel belangrijk voor mij, omdat ik iedere dag mijn gezicht moest scheren en er stoppels, ingegroeide haar en uitslag van overhield. Ik was er altijd zo onzeker over en durfde nooit met mensen van dichtij een gesprek aan te gaan. Ook was het een grote stap voor mij, omdat ik slechte ervaringen heb bij andere klinieken waar ze ipl behandelingen aansmeerden.Wat een lieve dames hier bij derma kliniek! Ze denken echt met je mee en stellen een pakket voor je samen die echt bij jou past en het allerbelangrijkste is toch wel hoe eerlijk ze altijd zijn!Kortom; wat een top kliniek is dit! Ik ga nu de rest van mijn lichaam laten behandelen.

anoniem 19 March 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Behandelingen worden goed gedaan. Nemen tijd voor hun klanten. Vriendelijk, gastvrij. Ik raad het aan.

anoniem 19 March 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Behandelingen worden goed gedaan. Nemen tijd voor hun klanten. Vriendelijk, gastvrij. Ik raad het aan.

anoniem 16 March 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Professioneel, adequaat en met veel oog voor de behoeften van de klant.

anoniem 15 March 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik werd opgevangen door Amber voelde me Zo erg opme gemak terwijl ik so nerveus was heel vriendelijk eerlijk en mooi! Zeker Eem aanrader

anoniem 06 March 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 05 March 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Een goed en prettige sfeer ,klantvriendelijk

anoniem 05 March 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN