• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 03 March 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

De jaren beginnen te tellen.. dus nu 3 zones rond de ogen laten ‘botoxen’ en na 2 weken ziet het er al zo mooi uit.. bij controle afspraak ook maar wat aan de lippen laten doen. Ik voel me veel zelfverzekerder. Het advies is heel helder en eerlijk en ik ervaar de kundigheid als heel vertrouwd

anoniem 03 March 2018

2 sterren: slechter dan verwacht

4

Was in Amsterdam voor injectables. De arts die de injectie gaf was bijzonder gehaast in de handelingen, in hoog tempo stipte hij plaatsen aan (2 zones) en bracht hij de injecties toe. Dit was pijnlijk (eerder elders nooit gevoeld) bloedende plekjes na het injecteren. Op de neusbrug ontstond een forse zwelling (leek alle vloeistof op 1 plek geïnjecteerd te hebben) deze heeft 4 dagen aangehouden. Nu een week later een vreemde frons boven beide ogen doordat op bovengenoemde plek ook richting ogen wat dik is. Voelt vervelend/ gespannen. Na de snelle handelingen was de dokter opeens stil, bleek toen ik achter me keek met z'n telefoon bezig. Ik ben eerder behandeld in andere kliniek, zal nooit meer naar deze kliniek gaan.

anoniem 25 February 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Je krijgt eerlijk en goed advies. Het resultaat van mijn wallen behandeling is fantastisch. Had ik jaren eerder moeten doen :-)

anoniem 19 February 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik heb in Buitenveldert een lelijke, verdikte ouderdomsvlek op m'n wang laten verwijderen, d.m.v. curretage. Je loopt wel een week voor gek met zo'n zwarte korst, maar die valt er na een week af. Daarna weer een korstje en na 2 weken is er niets meer van te zien! Ben er erg blij mee.

anoniem 06 November 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik ben heel erg tevreden over de behandelingen en het personeel. Echt een aanrader ga zo door !!

anoniem 06 November 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Hele fijne behandelingen. De cellulitesbehandelingen werken echt. Ik zit nu op me zevende behandeling en mijn cellulites is een stuk minder. Alle huidtherapeuten zijn ook super. Ik raad het iedereen aan.

anoniem 02 November 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Je wordt super behandeld en op je gemak gesteld, een echte aanrader dus!

anoniem 31 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

GEWELDIG!!! Ik voel me net een prinses als ik binnen kom! Iedereen is zo aardig op een oprechte manier. Ben ook zo positief over de behandelingen van Julie! Al na de eerste laserbehandeling merkte ik resultaat! Geweldig! Ik ben zeer positief en ga Dermakliniek zeker aanraden bij mensen! Jullie zijn echt top!

anoniem 30 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Altijd persoonlijke vriendelijke aandacht , schoon .en profecioneel Nu 6 x geweest en bijna geen haargroei meer.

anoniem 27 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN