• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
Elly Geertsoostzaan, 21 September 2019

Fantastische ervaring

Schimmelnagels behandeling

10

Aan de hand van meerdere behandelingen tegen de schimmelbehandeling aan mijn teennagels. Is het gelukt om ervan af te komen een prima behandeling. Zeker aan te raden. Wel even geduld is niet meteen weg moet eruit groeien

NatasRotterdam, 10 September 2019

Teleurgesteld

Acne behandeling

5

intake verliep heel fijn en netjes en kreeg ik een fijn gevoel bij. Ik kwam voor acne behandelingen en ging voor de derma pen maar voordat ik dat kon doen moest ik eerst een aantal peelingen nemen ivm onrustigheid van mijn huid. Dat werd door 2 verschillende behandelaars gedaan en deden beide een hele andere peeling en de 2e had zich niet eens ingelezen en wist dus niet dat ik voor de 2e keer kwam.. dat vond ik al naar want je gezicht vind ieder mens belangrijk. Afijn mocht door voor de derma pen ivm littekens van acne, er werd geen before gemaakt en vond dat ze heel snel klaar was, eenmaal in de auto bleek dat ze de creme daarna niet eens goed uitgesmeerd had en was ik naar buiten gegaan met allemaal witte vegen op mijn gezicht. ze leek na de behandeling ook niet zeker van haar werk.. Ik had er veel van verwacht ook door de goede beoordelingen op de site, maar helaas erg teleurgesteld. Ook qua prijs voldoen ze niet in de praktijk. Mij zien ze niet meer terug, doe inmiddels mijn behandelingen bij een andere kliniek.

JosineRotterdam, 23 August 2019

Ik ben meer dan tevreden.

Injectables

10

De Derma Kliniek is een warme kliniek met een prachtig design. En wat eigenlijk nog belangrijker is: de mensen die er werken zijn professioneel, vriendelijk en oprecht. De arts vertelt je eerlijk wat hij wel en niet zou doen. Hij legt het allemaal duidelijk uit op een manier waarop je hem eigenlijk meteen vertrouwt, wat ik heel belangrijk vind want dat geeft mij een gevoel van zekerheid. Over het resultaat ben ik meer dan tevreden. Ik ben nu drie keer geweest en ik raad het iedereen aan om naar deze kliniek te gaan. Je wordt er rustig en kundig behandeld.

AnoniemDen haag, 23 August 2019

Zo slecht behandeld door (arts) Atif!

Injectables

1

Eerste en zeker de laatste keer bij Derma kliniek! In juli jl. injectables laten doen frons en voorhoofd. Ben daarvoor bij faceland geweest ook dus niet de eerste keer voor mij. Dag van mijn afspraak geen intakeformulier ingevuld. Tijdens ons intakegesprek(2 min) werden we onderbroken door een collega en daarna ons gesprek niet eens afgemaakt, want hij wilde meteen beginnen! Vervolgens heeft hij bocouture gebruikt bij mij en na een week ben ik terug gegaan voor een controle afspraak. Maar na een paar weken zag ik dat het totaal niet gewerkt heeft en ik kon nog steeds fronzen en de lijntjes op mijn voorhoofd waren duidelijk nog te zien! Ik bellen met de kliniek, mijn verhaal gedaan en ze vertelde mij dat ik terug mocht komen, dat de arts ernaar zou kijken en dat als hij zou spuiten ik niet voor hoefde te betalen, want ze zou het inplannen als een controle afspraak!Week later zat ik daar weer op de stoel. Resultaat bekeken en hij vond ook dat het niet had gewerkt. Vervolgens zegt hij dat ie mij wilt behandelen maar dat ik ervoor moet betalen. Toen heb ik hem verteld over de afspraak met zijn collega dat ik er niet voor hoefde te betalen waarop hij antwoord dat zij daar niet over gaat maar hij! Nou daarna was service en klantvriendelijkheid ver te zoeken bij hem! Meneer ging met mij in discussie tot het uiterste! Nu komt de hoogtepunt: hij beweerde dat hij azzalure heb gespoten, terwijl hij bocouture heeft gebruikt! Hoe kan je als arts niet weten wat je hebt gebruikt bij je client?! Opmerkingen als waarom ben je niet eerder gekomen, dat ze na controle afspraak 4 weken de tijd geven om nog terug te komen(het was bij mij 5 weken)Zo onprofessioneel! Geen service! Je bent maar een nummertje!Ik en nog 2 andere vriendinnen zijn ze als klant kwijt!!!

ElizabethRotterdam , 23 August 2019

Friendly service with excellent results!

10

Great overall experience with a professional and knowlegable team!

SaraCapelle aan den IJssel , 07 August 2019

Beste

9

Ze zijn altijd klantvriendelijk. Geef jou goed tips over je huid. Ik kom zeker terug!

Claudia Noordwijk , 07 August 2019

Fijne kliniek

Injectables

10

Nu 4x geweest. Fijne kliniek. Dhr Atif is zeer deskundig, vriendelijk, eerlijk en meedenkend. Kom graag weer terug.

PatriciaRotterdam, 05 August 2019

Weer mooi haar dankzij de behandeling Hair XL

10

Wegens (erfelijke) haaruitval en aanzienlijk dunner wordend haar heb ik gekozen voor de behandeling Hair XL. In totaal heb ik 6 behandelingen gehad in combinatie met shampoo en een serum dat bij Derma Kliniek te koop is. Ruim 3 maanden na het begin van het traject is het resultaat echt fantastisch en zo veel meer dan ik had durven hopen. Mijn overmatige haaruitval is gestopt en er is volop nieuwe haargroei op de plekken waar mijn haar dunner was geworden. Eindelijk draag ik mijn haar weer met trots los!

KymaniAmsterdam, 25 July 2019

Top!

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Ik kwam bij De Derma kliniek omdat ik last had van hyperpigmentatie/ acne littekens. De eerste afspraak hebben we besproken wat de beste behandeling voor mijn huid zou zijn. Deze besproken behandeling (dermapen ) hebben we toen vrij snel achter elkaar uitgevoerd en ik ben zeer te spreken over het resultaat tot nu toe! Mijn huid is bijna weer de oude. Ik raad Dermakliniek dan ook zeker aan als je goed geholpen wilt worden en snel resultaat wilt zien. De medewerkers zijn ook erg vriendelijk.

KarimaAmsterdam, 25 July 2019

Super ervaring!

Laserontharing

10

Super vriendelijke mensen! Behandelingen gingen super goed, ik merkte na de derde behandeling al heel erg veel verschil. Ik zou zeker weer kiezen voor Derma Kliniek!

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN