• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
TeklaAmsterdam, 20 July 2019

Fantastisch

Vaatjes behandeling

10

Very friendly staff in Amsterdam. Highly recommended this place. I was very happy with LPG treatment

Naïma3074 CJ Rotterdam, 10 July 2019

Fantastisch

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik ben heel tevreden over de behandeling die ik gehad heb 👍👍

Larissa Krom Akersloot , 18 June 2019

Goede behandelingen - fijne huidkliniek

Laserontharing

8

De huidkliniek is fijn, netjes, werken professionele mensen en fijne sfeer. Zou deze huidkliniek zeker aanbevelen!

Atika Rotterdam, 17 June 2019

Uitstekend!!!

Schimmelnagels behandeling

10

Ik ben voor mijn schimmelnagel naar dermakliniek toe gegaan. Ik heb intotaal maar twee behandelingen gehad, waarbij er al resultaat was te zien bij de eerste behandeling. Verder ben ik ook goed te woord gestaan door de dames en heb ik de juiste adviezen mee gekregen om de schimmelnagel thuis verder te bestrijden. Ik heb na jaren eindelijk mijn gezonde teennagels terug! Het is verder ook een hele schone zaak, ze zijn heel eerlijk en helpen je goed op weg. Ik zal dan ook meteen hier mijn laserontharing behandelingen nemen. Ik zal zeker mijn vrienden/naasten dermakliniek aanraden! Keep up the goodwork Ladies!

MarcelRotterdam, 06 June 2019

Altijd vriendelijke ontvangst, deskundig en vaardige hulp, redelijke prijs

Injectables

10

Ik kom nu circa 2 jaar geregeld bij DermaKliniek Rotterdam voor de broodnodige onderdrukking van al te stuimige tekenen van t ouder worden. Het werkt! Daarvoor zwierf ik met kortingscoupons langs zeer verschillende klinieken. Deze arts heeft mij als eerste op wonderlijke en snelle manier van mijn wallen afgeholpen.

Arwa salamDinteloord, 05 June 2019

Heel goedd ben tevreden met alles

Laserontharing

8

Ik word altijd heel goed heel goed geholpen. En ik zie echt goeie resultaat.Met vriendelijke groet ,Arwa Salam

SuzanneAmsterdam, 05 June 2019

Geweldige kliniek

Acne behandeling

10

Alleen maar fijne ervaringen gehad bij Derma Kliniek. Ik kan het iedereen aanraden!

Nurgül GülmezLeiden, 05 June 2019

Professioneel, vriendelijk en onwijs goed!

Laserontharing

10

Ik ga nu ruim een half jaar naar Dermakliniek, voor laserontharing. De team is onwijs vriendelijk en weten wat ze zeggen & doen. Ik had in het begin wat twijfels over het laseren zelf, maar deze twijfels hebben zij weggewerkt. Overigens ben ik tevreden over de behandelingen; het is snel en ik zie vooruitgang.

HafsaDen Haag, 05 June 2019

Erg vriendelijk

Acne behandeling

10

Erg vriendelijk en kiest een gepaste behandeling uit met eerlijk advies. Ik heb een hele goeie resultaat gekregen van het begin al en ik zag het verschil al bij de eerste behandeling. Ben zo blij dat ik bij dermakliniek terecht ben gekomen.❤️

MarluAmsterdam, 05 June 2019

Vriendelijk personeel

9

Erg vriendelijk personeel. Ik voelde mij erg op mijn gemak en werd goed geholpen!

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN