• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
DianaRotterdam, 01 June 2019

Goede service, vriendelijk personeel

Couperose & pigmentvlekken behandeling

10

Super vriendelijke dames, goede nazorg en altijd telefonisch bereikbaar voor even snel een vraag tussendoor.

SarahDen haag, 01 June 2019

Warme welkom.

Couperose & pigmentvlekken behandeling

10

Warme welkom, goede uitleg behandeling en producten waar ik naar vroeg.

StephanieDordrecht, 17 May 2019

Hele fijne praktijk!

Acne behandeling

10

Vanaf de intake al een goed gevoel bij de medewerkers, behandelingen en de praktijk. Nu 2 peelings gehad tegen behandeling van m'n acné (hormonaal, vooral op m'n kin) en de behandelingen beginnen langzaamaan te werken. Verder ook super vriendelijke medewerkers, ga zo door! Tip: VGZ best vergoed €700 dit jaar.

ElinaAlmere, 13 May 2019

Professioneel

10

LPG - AmsterdamHele lieve meiden die weten wat ze doen. Na een aantal behandelingen al resultaat. Heel professioneel! Kom hier zeker vaker.

SandraDiemen, 02 May 2019

Makkelijke behandeling, perfect resultaat!

Schimmelnagels behandeling

10

Ik heb 3 behandelingen gehad van ieder nog geen 5 minuten. De schimmelnagel groeit mooi uit en de nieuwe nagel ziet er weer gezond uit.

anoniem 26 April 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Vanaf de eerste afspraak heb goede ervaring bij Derma Klieniek. De medewerkers zijn super klantvriendelijk. Professionele begeleiding en mogelijkheid om goede prijs afspraak maken.

anoniem 25 April 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik vind de klantvriendelijkheid erg belangrijk in een kliniek, ik moet mij op mijn gemak voelen. Dat gevoel heb ik zeker binnen de derma kliniek. Salsa geeft mij haar volle aandacht en ik merk dat zij de tijd neemt voor mij.

anoniem 24 April 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Erg vriendelijk en kiest een gepaste behandeling uit met eerlijk advies.

anoniem 24 April 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Erg vriendelijk en kiest een gepaste behandeling uit met eerlijk advies.

anoniem 24 April 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik heb een hele goeie resultaat gekregen.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN