• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 13 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Goed resultaat en bleef lang zitten.

anoniem 13 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Heel prettig geholpen. Goede resultaten van de behandeling

anoniem 13 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Heel prettig geholpen. Goede resultaten van de behandeling

anoniem 13 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Effectieve behandeling en vriendelijk personeel

anoniem 13 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ben nu hardstikke tevreden en wil mijn eerdere negatieve review van 2 maanden geleden ongegrond verklaren. Ben nu uitstekend behandeld en heel blij met het resultaat. Door miscommunicatie was ik paar maanden geleden niet tevreden maar nu wel heel tevreden en beveel Derma Kliniek aan. Zeer deskundig en professioneel.

anoniem 13 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 01 September 2017

2 sterren: slechter dan verwacht

5

Behandeld met Harmony laser( pigmentflekken). Geen resultaat . Pijnlijk!!! Was niet gekoeld na behandeling en niet verteld thuis te koelen, daardoor kreeg flinke zwellingen!!!Ben achteraf naar andere kliniek geweest, kreeg daar te horen dat mijn vlekken MELASMA( soort pigmentatie) mag NIET met laser behandeld worden, niet met Harmony! Wel met Picolaser.

anoniem 19 August 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Erg vriendelijk personeel. De behandelingen ervaar ik als bijna pijnloos en na de eerste behandeling zag ik al gelijk resultaat!

anoniem 04 August 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Is à very Nice treatment.You feel THE results on your skin directly.It makes THE skin smooth And very light,And also very clean from THE acnes within à very short period of time THE skin shies.And THE dermatologisch is very Nice And vriendlief And à real professionist.Super Happy.

anoniem 04 August 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

De behandeling is goed, snel en vrijwel pijnloos. Deskundig en zeer vriendelijk.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN