• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 372 beoordelingen
anoniem 04 August 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Is à very Nice treatment.You feel THE results on your skin directly.It makes THE skin smooth And very light,And also very clean from THE acnes within à very short period of time THE skin shies.And THE dermatologisch is very Nice And vriendlief And à real professionist.Super Happy.

anoniem 04 August 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

De behandeling is goed, snel en vrijwel pijnloos. Deskundig en zeer vriendelijk.

anoniem 29 July 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Fijne persoonlijke aandacht, en goed resultaat!

anoniem 17 July 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ooglidcorrectie gehad in Roermond. Heel tevreden hoe ze het hebben gedaan,en vooral de klant vriendelijkheid is helemaal top. Raad iedereen aan die op zoek is naar een fijne ,goede kliniek....Derma kliniek is er daar een van.

anoniem 08 July 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik werd behandeld door een hele vriendelijke geïnteresseerde arts was een plus van een botox behandeling 3 zones. Helaas geen uitnodiging gehad om bij ontevredenheid binnen 2 weken terug te komen. Zat volgende volledig onder de blauwe plekken, heb 2 weken met een hangend ooglid gezeten en heb zoals nog nooit eerder ervaren rimpels gekregen op andere rare plekken op mijn voorhoofd. Dus ben zeker niet tevreden met het uiteindelijke resultaat in Rotterdam qua resultaat. De vriendelijkheid was prima!

anoniem 06 May 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 10 April 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Prima kliniek. Altijd een vriendelijk welkom en goede dienstverlening.

anoniem 06 April 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Vandaag voor de 3de keer voor botox geweest. Super goede kliniek. Ben echt zeer tevreden. Prijs is zeker niet duur en de behandeling wordt goed gedaan. De botox blijft lang werken en de meneer die de behandeling doet is super aardig en doet het goed. Voor mij is dit echt een vast adres geworden en ik raad deze bij iedereen aan.

anoniem 16 March 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Heel vriendelijk, professioneel personeel. Behandeling verloopt soepel en heel snel resultaat.

anoniem 14 February 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

super vriendelijke mensen. Mijn ervaring bij het laseren was in 1 woord geweldig zag meteen resultaat. Pijn viel mee.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN