• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 29 July 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Fijne persoonlijke aandacht, en goed resultaat!

anoniem 17 July 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ooglidcorrectie gehad in Roermond. Heel tevreden hoe ze het hebben gedaan,en vooral de klant vriendelijkheid is helemaal top. Raad iedereen aan die op zoek is naar een fijne ,goede kliniek....Derma kliniek is er daar een van.

anoniem 08 July 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik werd behandeld door een hele vriendelijke geïnteresseerde arts was een plus van een botox behandeling 3 zones. Helaas geen uitnodiging gehad om bij ontevredenheid binnen 2 weken terug te komen. Zat volgende volledig onder de blauwe plekken, heb 2 weken met een hangend ooglid gezeten en heb zoals nog nooit eerder ervaren rimpels gekregen op andere rare plekken op mijn voorhoofd. Dus ben zeker niet tevreden met het uiteindelijke resultaat in Rotterdam qua resultaat. De vriendelijkheid was prima!

anoniem 06 May 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 10 April 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Prima kliniek. Altijd een vriendelijk welkom en goede dienstverlening.

anoniem 06 April 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Vandaag voor de 3de keer voor botox geweest. Super goede kliniek. Ben echt zeer tevreden. Prijs is zeker niet duur en de behandeling wordt goed gedaan. De botox blijft lang werken en de meneer die de behandeling doet is super aardig en doet het goed. Voor mij is dit echt een vast adres geworden en ik raad deze bij iedereen aan.

anoniem 16 March 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Heel vriendelijk, professioneel personeel. Behandeling verloopt soepel en heel snel resultaat.

anoniem 14 February 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

super vriendelijke mensen. Mijn ervaring bij het laseren was in 1 woord geweldig zag meteen resultaat. Pijn viel mee.

anoniem 09 February 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

26/01 voor het eerst naar deze kliniek voor botox behandeling. Ging voorheen altijd naar de Veldhuis kliniek maar was daar laatste keren minder goed geholpen qua resultaat. Vriendelijke en deskundige dokter. Luistert naar je wensen. Nu 14 dagen later is het resultaat geweldig. Het is nog nooit zo glad en fantastisch gedaan. Ik blijf vaste klant en raad iedereen deze kliniek met stip aan.

anoniem 03 February 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Echt geweldig

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN