• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
anoniem 12 November 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Heel blij ermee! Had ik veel eerder moeten doen :-)

anoniem 18 October 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Goed resultaat, best wel prijzig, maar ben heel blij dat ik heb laten doen. Aardige persoon Sarah neemt de tijd voor om mijn vragen te beantwoorden.

anoniem 17 October 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Resultaten zijn verbluffend en het personeel is heel vriendelijk

anoniem 16 October 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Na 20 jaar tobben en diverse behandelingen via huisarts eindelijk resultaat top. Ik ben behandeld door Rianne in Amsterdam.

anoniem 04 October 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Super vriendelijk en kundig personeel. Echt een aanrader

anoniem 25 September 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Hele fijne kliniek, persoonlijke aandacht en altijd op tijd

anoniem 24 September 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 21 September 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Zeer professionele en klantvriendelijke huidtherapeuten in een prachtige kliniek!!!! Ben ook zeer tevreden over de behandeling. De huidtherapeute Mirjam krijgt van mij een dikke 10. S.Hoogwerf

anoniem 06 September 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Rianne gaf een vakkundige, maar ook heel persoonlijke behandeling, waarin zij helder is over de te bereiken resultaten. Ze heeft duidelijk een grote hoeveelheid vakkennis in huis, waarmee ze een gedegen advies en behandeling geeft.

anoniem 30 August 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN