• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 02 February 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Ik ben zeer tevreden met de behandelingen bij dermakliniek. Zover alleen nog behandelingen gehad bij Samantha. Ik word elke keer zeer vriendelijk ontvangen en ze legt heel goed uit. Ik stap elke keer weer met een prima gevoel de deur uit. Ik zou dermakliniek zeker aanraden bij anderen.

anoniem 02 February 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik ben erg tevreden over derma kliniek. Ik raad iedereen aan om even langs te gaan voor een gesprek☺

anoniem 01 February 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Goede dienstverlening enige verbeterpunt is beter telefonische bereikbaarheid

anoniem 01 February 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Goede behandeling. Netjes geholpen/advies gekregen

anoniem 30 January 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Veel minder haar weg , zeer tevreden !

anoniem 30 January 2017

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

7

anoniem 22 January 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

In december heb ik bij jullie in Amsterdam botox laten inspuiten in frons. Het resultaat vind ik erg tegenvallen, kan nog steeds behoorlijk fronsen, welliswaar ietsje minder. Maar in vergelijk met mijn vorige arts had ik meer verwacht. Heb ook geen info ontvangen over service achteraf. Neem aan dat dit wel naar tevredenheid opgelost kan worden. Hoor graag van u.

anoniem 07 January 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Botox en clearlift laser behandeling ondergaan. Zeer vriendelijk en kundig personeel, uitgebreide uitleg voor behandeling. Ik ga zeker terug!

anoniem 01 January 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 30 December 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Erg fijn om Sara als huidtherapeut te hebben.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN