• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
ElineAmsterdam, 12 April 2021

Fantastische laserontharing

Laserontharing

10

Ik heb eerder bij andere bedrijven laserontharing gedaan, maar helaas is dit nooit met succes afgelopen. Na twee behandelingen bij Derma Kliniek zie ik al veel verschil en vind ik het elke cent waard!

Michelle Amsterdam , 06 April 2021

Duidelijke omschrijving van behandeling

Couperose & pigmentvlekken behandeling

8

Bij derma kliniek geweest voor een IPL huid behandeling tegen roodheid. De behandeling wordt duidelijk uitgelegd en ook de nazorg is uitgebreid toegelicht. Over de resultaten kan ik nog niks zeggen maar ik heb er vertrouwen in. Het niet inspannen na de behandeling had ik graag van te voren geweten.

MajidAmsterdam, 06 April 2021

Snel, eenvoudig.

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Ik werd op tijd behandeld. Vriendelijk. Kreeg goed uitleg over wat gaat gebeuren. Ging sneller dan bedacht, beetje gevoelig maar snel afgaan.

ÖznurÇetin, 01 April 2021

Geweldig

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Sinds dag één worden wij altijd op de juiste manier behandeld. Altijd op tijd, met een mooie glimlach op het gezicht. Het is niet dat wij alleen behandeld worden maar ook hebben wij een band gecreëerd en dat is het mooiste. De behandelingen zijn super goed. Je ziet na elk behandeling goede resultaat.

MahaRotterdam, 29 March 2021

Erg fijn

10

Al een tijde worstel ik met een onzuivere huid, dit is duidelijk een kliniek die de nodige kunde en ervaring heeft.Erg tevreden over de behandelingen!

MaartjeDen Haag, 28 March 2021

Slecht resultaat met Botox, dat ontkend werd

Injectables

2

Frons laten botoxen, heb dat in het verleden ook wel laten doen bij een andere kliniek in Amsterdam. Met mooi resultaat. Nu deze kliniek in Rotterdam. Goedkoop is duurkoop. Frons na ruim 2 weken weer terug na eerder amper echt verminderd te zijn geweest. Wat echter wel veranderd is, is dat ik twee gezakte, overhangende zware oogleden en wallen heb sinds de behandeling. Ogen voelen de hele dag zwaar en vermoeid. Op consult geweest maar arts gaf aan dat de behandeling geslaagd was. Hij heeft echter op andere plaatsen gespoten dan ik gewend was (meer richting wenkbrauwen) en veel dieper. Zware ogen krijgen ligt dan op de loer. Deze arts heeft duidelijk weinig inzicht in de anatomie van het gezicht. Doodzonde van toch nog €90. Ik kan niet wachten totdat de boel uitgewerkt is en ik mijn normale oogopslag weer terug heb. Want in plaats van frisser en uitgerust zie ik er nu moe en vijf jaar ouder uit. Afrader!

KimGrifhorst , 22 March 2021

Al jaren klant en 100% tevreden

Injectables

10

Erg fijn om een kliniek en dokter te hebben waar je het gewenste resultaat bij krijgt. Zou niet meer willen switchen naar een andere kliniek, erg blij en tevreden

LorenzoRotterdam, 19 March 2021

Amazing

Acne behandeling

10

After years of struggle with pimples and scabreus in my back I finally took an appointment at Derma Kliniek. Professional, very well organized and very friendly. Thanks for all the help!

ThomasAmsterdam, 16 March 2021

top service

10

Mesotheraphie gaat super goed, tegen kale plekjes. Goede service erg professioneel.

Krystle Amsterdam, 16 March 2021

Aanrader

Injectables

6

Vriendelijke en professionele arts, die de tijd voor je neemt!

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN