• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
Charity LeonoraAmsterdam, 18 July 2020

Top!

Laserontharing

10

Ik was opzoek naar een laser kliniek voor donkerhuid, door te googlen ben ik op Derma Kliniek te recht gekomen.Dank aan Diana de specialiste die mij behandeld heeft heb ik geen seconde spijt van gehad. Zeker een aanrader

rochellaRotterdam, 17 July 2020

Zeer tevreden

Acne behandeling

9

Zeer tevreden over de geboden expertise, begeleiding en service.

Sonja Abu ShabRotterdam, 15 July 2020

Zeer goed

Peeling & gezichtsbehandeling

10

klantvriendelijk en makkelijk in contact en het maken van afspraken

Susanne Dordrecht , 11 July 2020

A+ service

10

Dames zijn vriendelijk en erg professioneel. Mooie luxe kliniek en door mijn lpg behandeling voel ik me een stuk zekerder. Zeker een aanrader!

CansuRotterdam, 09 July 2020

Met de eerste intake al enorm goed geholpen!

9

Special thnx to Siham die goed naar mijn behoeftes en verwachtingen heeft geluisterd. Het voelde gewoon heel goed!

hildaamsterdam, 07 July 2020

Prima

Injectables

7

Ben hier een paar keer geweest en ik ben tevreden

BurcuRotterdam, 06 July 2020

Fijne behandeling!

10

Fijne en duidelijke behandeling. Alles wordt netjes uitgelegd. Ook krijg je tips mee naar huis, zodat je nog meer resultaat bereikt.

NoaRotterdam, 01 July 2020

Voor herhaling vatbaar!

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Al jaren heb ik erg veel last van (heel veel) gerstekorrels (milia) onder mijn ogen & wangen. Deze heb ik heel vaak laten weghalen door middel van insnijden & uitknijpen, maar dat werkte nooit optimaal. Ik had gezien dat ze hier d.m.v. coagulatie de milia ook weg konden halen en heb meteen een afspraak ingepland. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en de behandeling werd er zorgvuldig uitgevoerd. De huidtherapeute is heel lief en kundig. Aan de ene kant van mijn gezicht zijn alle gerstekorrels weg gehaald, en het ziet er erg mooi uit! Ik laat binnenkort ook de andere kant doen & dan ben ik er helemaal van af. 5-sterren voor deze kliniek!

SarahMaassluis, 01 July 2020

Super tevreden met mijn droomhuid

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik droomde altijd van een egale mooie huid zonder littekens en ontstekingen. Siham En salsa En haar collega’s van dermakliniek hebben mij heel goed geholpen In dit proces. Ze hebben mij huid eerst geholpen met peelings en daarna littekens voor mijn vlekjes. Ik heb ook een huid dieet gekregen met ook producten erbij om mijn droomhuis mooi te houden. Mijn dag/leven kan niet meer stuk. Raad jullie echt allemaal aan als je altijd al droomhuid Heb gewild, ga langs voor een afspraak. Super bedankt DermaKliniek

ArjetaMuradi, 01 July 2020

Mijn ervaring is geweldig

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over deze kliniek. Professionele medewerkers die je goed op je gemak stellen bij binnenkomst al. Ze leveren goed advies en nemen al je onzekerheid weg. Ze begeleiden je goed zodat je weet waar je staat in je behandeling.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN