• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 24 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Is een zeer goeie ervaren huidtherapeut. Ben altijd goed geholpen ben al 3 jaar bij deze huidtherapeut. Over de behandelingen wordt je goed voorbereid en het resultaat. Raad iedereen aan om hier te gaan. Sfeer is super aangenaam.

anoniem 24 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Derma kliniek is de beste, geeft goed advies... Proffesioneel, heb prachtige resultaten bij haar geboekt!!! BEDANKT!!!!!

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

al jaren tevreden klant!

anoniem 23 December 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Super tevreden, we worden altijd erg vriendelijk ontvangen en we kunnen altijd snel een datum inplannen voor een afspraak. Bedankt👍👍👍

anoniem 23 December 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Mijn ervaringen zijn een en al positief. Ik kom al vanaf het begin bij de Dermakliniek en kan deze alleen maar aanraden. Je wordt met zorg behandeld. Veel geduld is er en gastvrijheid.

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Eerder ben ik bij andere huidtherapeuten geweest maar was niet tevreden totdat ik bij dermakliniek kwam, de apparaten die ze gebruiken zijn (volgens mij) de beste van wat ik gezien en gehoord heb. Qua klantvriendelijkheid kan het ook niet beter. Ik adviseer daarom iedereen die een huidkliniek zoekt om naar dermakliniek te gaan!

anoniem 23 December 2016

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

7

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik voel me erg op mijn gemak en heb tot nu toe de beste behandelingen en klantvriendelijkheid kunnen vinden bij Derma Kliniek. Ik kan ze voor geen goud ruilen!Voor mij is Derma de beste van de beste kliniek! Toppers!!

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN