• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
KymaniAmsterdam, 25 juli 2019

Top!

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Ik kwam bij De Derma kliniek omdat ik last had van hyperpigmentatie/ acne littekens. De eerste afspraak hebben we besproken wat de beste behandeling voor mijn huid zou zijn. Deze besproken behandeling (dermapen ) hebben we toen vrij snel achter elkaar uitgevoerd en ik ben zeer te spreken over het resultaat tot nu toe! Mijn huid is bijna weer de oude. Ik raad Dermakliniek dan ook zeker aan als je goed geholpen wilt worden en snel resultaat wilt zien. De medewerkers zijn ook erg vriendelijk.

KarimaAmsterdam, 25 juli 2019

Super ervaring!

Laserontharing

10

Super vriendelijke mensen! Behandelingen gingen super goed, ik merkte na de derde behandeling al heel erg veel verschil. Ik zou zeker weer kiezen voor Derma Kliniek!

TeklaAmsterdam, 20 juli 2019

Fantastisch

Vaatjes behandeling

10

Very friendly staff in Amsterdam. Highly recommended this place. I was very happy with LPG treatment

Naïma3074 CJ Rotterdam, 10 juli 2019

Fantastisch

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik ben heel tevreden over de behandeling die ik gehad heb 👍👍

Larissa Krom Akersloot , 18 juni 2019

Goede behandelingen - fijne huidkliniek

Laserontharing

8

De huidkliniek is fijn, netjes, werken professionele mensen en fijne sfeer. Zou deze huidkliniek zeker aanbevelen!

Atika Rotterdam, 17 juni 2019

Uitstekend!!!

Schimmelnagels behandeling

10

Ik ben voor mijn schimmelnagel naar dermakliniek toe gegaan. Ik heb intotaal maar twee behandelingen gehad, waarbij er al resultaat was te zien bij de eerste behandeling. Verder ben ik ook goed te woord gestaan door de dames en heb ik de juiste adviezen mee gekregen om de schimmelnagel thuis verder te bestrijden. Ik heb na jaren eindelijk mijn gezonde teennagels terug! Het is verder ook een hele schone zaak, ze zijn heel eerlijk en helpen je goed op weg. Ik zal dan ook meteen hier mijn laserontharing behandelingen nemen. Ik zal zeker mijn vrienden/naasten dermakliniek aanraden! Keep up the goodwork Ladies!

MarcelRotterdam, 06 juni 2019

Altijd vriendelijke ontvangst, deskundig en vaardige hulp, redelijke prijs

Injectables

10

Ik kom nu circa 2 jaar geregeld bij DermaKliniek Rotterdam voor de broodnodige onderdrukking van al te stuimige tekenen van t ouder worden. Het werkt! Daarvoor zwierf ik met kortingscoupons langs zeer verschillende klinieken. Deze arts heeft mij als eerste op wonderlijke en snelle manier van mijn wallen afgeholpen.

Arwa salamDinteloord, 05 juni 2019

Heel goedd ben tevreden met alles

Laserontharing

8

Ik word altijd heel goed heel goed geholpen. En ik zie echt goeie resultaat. Met vriendelijke groet , Arwa Salam

SuzanneAmsterdam, 05 juni 2019

Geweldige kliniek

Acne behandeling

10

Alleen maar fijne ervaringen gehad bij Derma Kliniek. Ik kan het iedereen aanraden!

Nurgül GülmezLeiden, 05 juni 2019

Professioneel, vriendelijk en onwijs goed!

Laserontharing

10

Ik ga nu ruim een half jaar naar Dermakliniek, voor laserontharing. De team is onwijs vriendelijk en weten wat ze zeggen & doen. Ik had in het begin wat twijfels over het laseren zelf, maar deze twijfels hebben zij weggewerkt. Overigens ben ik tevreden over de behandelingen; het is snel en ik zie vooruitgang.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN