• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
anoniem 19 April 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Bellen om een afspraak te maken is soms lastig en duurt vaak langer dan gewenst. Een afspraak in plannen bij Ambr en rianne is geen enkel probleem. Afspraken lopen goed en professioneel. Erg blij met het resultaat

anoniem 17 April 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

De behandelingen zijn een hele fijne ervaring. Rianne komt professioneel over en is erg geïnteresseerd, vriendelijk en klantgericht. Tijdens elke behandeling vertelt ze me welke vooruitgang ze ziet en waar ik eventueel op moet letten, ook is ze altijd bereid mijn vragen te beantwoorden. Door de combinatie van de producten die me zijn geadviseerd en de acne behandeling met de peeling is mijn huid enorm verbeterd. Ik ben heel blij met het resultaat, bedankt!!

anoniem 13 April 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Afspraak maken gaat super makkelijk en behandeling is super fijn! Heb nu drie behandelingen gehad en ben hartstikke tevreden. Mijn acne is zo goed als verdwenen. Behandeling is gedaan door de gezellige dame Rianne, zij legt de hele behandeling goed uit en ook mijn vragen zijn goed beantwoord. DermaKliniek raad ik iedereen aan!

anoniem 31 March 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Een laser behandeling onder gaan voor littekens Fraxel laser) na de eerste behandeling al voor uit gang echt supper tevreden!!Bedankt xoxo

anoniem 26 March 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik wil de arts heel graag bedanken. Ik was bij meerdere klinieken maar ik ga nooit meer ergens anders naartoe. Mijn gezicht ziet er perfect uit nu. Dank u wel

anoniem 21 March 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

ik ben begonnen met laserontharing in mijn gezicht, hierbij heb ik een duidelijk advies gekregen. Daarna besloten om ook mijn bikinilijn te laten laseren. Ik vind dat de medewerkers bij Dermakliniek me respectvol behandelen. Salsa is mijn behandelaar, zij is echt super.

anoniem 21 March 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Salsa is mijn behandelaar, zij is een ontzettend aardige vrouw die weet waar ze het over heeft. Ik vind het prettig hier te komen.

anoniem 21 March 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Dit is nu mijn 5e gezichtsbehandeling en ik ben helemaal haarvrij! Dit is heel belangrijk voor mij, omdat ik iedere dag mijn gezicht moest scheren en er stoppels, ingegroeide haar en uitslag van overhield. Ik was er altijd zo onzeker over en durfde nooit met mensen van dichtij een gesprek aan te gaan. Ook was het een grote stap voor mij, omdat ik slechte ervaringen heb bij andere klinieken waar ze ipl behandelingen aansmeerden.Wat een lieve dames hier bij derma kliniek! Ze denken echt met je mee en stellen een pakket voor je samen die echt bij jou past en het allerbelangrijkste is toch wel hoe eerlijk ze altijd zijn!Kortom; wat een top kliniek is dit! Ik ga nu de rest van mijn lichaam laten behandelen.

anoniem 19 March 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Behandelingen worden goed gedaan. Nemen tijd voor hun klanten. Vriendelijk, gastvrij. Ik raad het aan.

anoniem 19 March 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Behandelingen worden goed gedaan. Nemen tijd voor hun klanten. Vriendelijk, gastvrij. Ik raad het aan.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN