• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
anoniem 06 November 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Hele fijne behandelingen. De cellulitesbehandelingen werken echt. Ik zit nu op me zevende behandeling en mijn cellulites is een stuk minder. Alle huidtherapeuten zijn ook super. Ik raad het iedereen aan.

anoniem 02 November 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Je wordt super behandeld en op je gemak gesteld, een echte aanrader dus!

anoniem 31 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

GEWELDIG!!! Ik voel me net een prinses als ik binnen kom! Iedereen is zo aardig op een oprechte manier. Ben ook zo positief over de behandelingen van Julie! Al na de eerste laserbehandeling merkte ik resultaat! Geweldig! Ik ben zeer positief en ga Dermakliniek zeker aanraden bij mensen! Jullie zijn echt top!

anoniem 30 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Altijd persoonlijke vriendelijke aandacht , schoon .en profecioneel Nu 6 x geweest en bijna geen haargroei meer.

anoniem 27 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 23 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Super vriendelijke personeel en de resultaten mogen er wezen. Thank you!

anoniem 21 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 17 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik beb heel tevreden super goed👍

anoniem 17 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Vriendelijk personeel, professioneel en goede behandeling. Ik zag al snel vermindering van hoeveelheid haar! :)

anoniem 17 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Ik vond het een prettige behandeling.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN