• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
anoniem 17 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Nooit ergens zo goed behandeld als bij Derma Kliniek. Gewoonweg de beste kliniek

anoniem 16 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 16 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Super fijn geholpen. Na andere vervelende ervaring waarbij mijn gezicht scheef was na een Botox behandeling. Heeft derma kliniek alles weer netjes opgeknapt. Een aanrader !!

anoniem 16 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 15 October 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Ik heb nu inmiddels 6 behandelingen gehad voor het laseren van mijn gezicht. Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn maar tot nu toe erg tevreden over het resultaat! Hiervoor ging ik naar Change Laser Kliniek en heb daar 7 lser behandelingen gehad met saprano laser. Ik heb totaal geen verschil gezien maar nu ik bij Derma kliniek word behandeld is de resultaat zichtbaar. Aldus een enorm tevreden klant :)

anoniem 15 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Super praktijk.

anoniem 14 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Super praktijk.

anoniem 14 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Derma Kliniek heeft ervoor gezorgd dat ik er weer stralend bij loop door de juiste behandelingen toe te passen. Daarnaast heb ik laserbehandelingen gehad waar in nu alleen nog voor onderhoud komt. super bij met het resultaat

anoniem 14 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Super goeie kliniek raad echt iedereen aan. Goed advies. Bij hun staat kwaliteit op nr 1 en de wens van de klant.

anoniem 14 October 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Schimmelnagels zijn een grote deel verminderd, super blij met het resultaat

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN