• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 15 January 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ben blij met het resultaat,zou het andere ook aanraden hier te komen

anoniem 15 January 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Aangenaam en klantvriendelijk.

anoniem 15 January 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Al een paar keer geweest voor een laserbehandeling, en ik kan dit aan iedereen aanraden om zich hier te laten behandelen. Vooral de persoonlijke aandacht en klantvriendelijke verdient een dikke 10!

anoniem 15 January 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ben blij met het resultaat,zou het andere ook aanraden hier te komen

anoniem 15 January 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen . Het resulaat is steeds beter te zien

anoniem 15 January 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen . Het resulaat is steeds beter te zien

anoniem 15 January 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Werd goed geholpen aan de balie, ik heb een paar peeling behandelingen gehad en het heeft mjj echt goed geholpen. Ook zijn de dames klantvriendeljjk. Zeker een aanrader om ernaartoe te gaan.

anoniem 18 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Je wordt altijd op een vriendelijke manier geholpen en de behandelingen werken goed. Je ziet resultaat.

anoniem 17 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik vond het goed gaan ze was beleefd en ze vertelde elke keer wat zeging doen en wanneer ze ging beginnen en vroeg of het pijn deed

anoniem 16 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Hele vriendelijke en professionele mensen! Ben erg tevreden met de behandelingen.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN