• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
anoniem 06 september 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Rianne gaf een vakkundige, maar ook heel persoonlijke behandeling, waarin zij helder is over de te bereiken resultaten. Ze heeft duidelijk een grote hoeveelheid vakkennis in huis, waarmee ze een gedegen advies en behandeling geeft.

anoniem 30 augustus 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 29 augustus 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 28 augustus 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Heb altijd op kort termijn een afspraak.Vriendelijk en persoonlijk advies en benadering wat betreft de behandeing

anoniem 27 augustus 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 23 augustus 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 23 augustus 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Nou,ik ben een zeer te vrede klant, 100%, neen ! Wat zeg ik! 1000% ! Ik kom terug. Ik zou een ieder aanraden om nergens anders heen te gaan ,dan naar Dermakliniek.

anoniem 16 augustus 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik heb mijn lpg behandelingen bij Rianne gehad. Rianne heeft voor foto’s gemaakt , tijdens behandelingen altijd gezellig kletsen. Vandaag laatste behandeling gehad en resultaat vergeleken met foto’s .ik was blij verrast, ik zie zeker resultaat! Dankjewel Rianne voor je werk, en vooral voor de gezelligheid tijdens de behandelingen :-)

anoniem 11 augustus 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik word altijd vrindelijk en vakkundig geholpen door de huidtherapeuten van Dermakliniek, zeer tevreden met de advies behandelingen en de producten. Ik krijg altijd komplimenten over mijn huid, bedankt Dermakliniek❤️

anoniem 17 juli 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik heb al eerder laserbehandelingen gehad bij anderen praktijken, maar ben nog nooit zo tevreden geweest als dat ik nu ben bij Derma Kliniek. Ben een hele tevreden klant.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN