• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
anoniem 15 juli 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik ben ontzettend tevreden over de manier waarop er geluisterd wordt en behandeld wordt. Een serieuze klacht voor mij als tandenknarsen is zoals beloofd zelfs al na twee dagen zichtbaar verdwenen. Wensen die ik heb worden besproken worden opgelost en er wordt meegedacht. Ik ben verhuisd uit Adam, maar blijf altijd terugkomen!

anoniem 10 juli 2018

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

7

Fijne ervaring en er is resultaat behaald.

anoniem 09 juli 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Fantastisch resultaat en prettige persoonlijke aandacht. Het geld zeker waard!

anoniem 05 juli 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Vanaf de eerste behandeling een goed gevoel. Goede uitleg gehad over de behandeling en zeker een compliment voor de persoonlijke aandacht en behandelingen van Salsa! Een zeer tevreden klant!

anoniem 19 juni 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik ben een aantal keren een laserbehandeling ondergaan bij dermakliniek in Rotterdam en ben behandeld door Salsa, ik ben zeer tevreden over het resultaat die ik heb bereikt,zeer tevreden over de behandelaar en ik kom zeker nog terug!

anoniem 19 juni 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik ben een aantal keren een laserbehandeling ondergaan bij dermakliniek in Rotterdam en ben behandeld door Salsa, ik ben zeer tevreden over het resultaat die ik heb bereikt,zeer tevreden over de behandelaar en ik kom zeker nog terug!

anoniem 29 mei 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik ben geholpen door de lieve huidtherapeute Salsa voor mijn acne en al na de 1e behandeling zag ik al goed resultaat. Dankjewel lieve Salsa voor de gezelligheid tijdens de behandeling en de uitleg en tips die je me geeft voor mijn huid. Derma kliniek is echt een aanrader

anoniem 11 mei 2018

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

6

Botox na 2 maanden totaal uitgewerkt. Normaal heb ik er 4 tot 5 maanden plezier van. Niet duur maar ook niet goed. Daarom was het voor mij dan ook eenmalig.

anoniem 08 mei 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Prima ervaring. Prima behandeld door Rianne. Couperose behandeling goede resultaten, geheel weg. Laserontharing snel en pijnvrij. Kan Dermakliniek bij iedereen aanraden.

anoniem 07 mei 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

I have tried many things to deal with my hormonal acne (incl antibiotica) but I have only noticed real results after my treatments at Derma Kliniek. The products of image skincare also work really well on my skin. My skintherapist Rianne works very carefully and is always realistic about the progress she sees on my skin.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN