• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
anoniem 06 April 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Vandaag voor de 3de keer voor botox geweest. Super goede kliniek. Ben echt zeer tevreden. Prijs is zeker niet duur en de behandeling wordt goed gedaan. De botox blijft lang werken en de meneer die de behandeling doet is super aardig en doet het goed. Voor mij is dit echt een vast adres geworden en ik raad deze bij iedereen aan.

anoniem 16 March 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Heel vriendelijk, professioneel personeel. Behandeling verloopt soepel en heel snel resultaat.

anoniem 14 February 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

super vriendelijke mensen. Mijn ervaring bij het laseren was in 1 woord geweldig zag meteen resultaat. Pijn viel mee.

anoniem 09 February 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

26/01 voor het eerst naar deze kliniek voor botox behandeling. Ging voorheen altijd naar de Veldhuis kliniek maar was daar laatste keren minder goed geholpen qua resultaat. Vriendelijke en deskundige dokter. Luistert naar je wensen. Nu 14 dagen later is het resultaat geweldig. Het is nog nooit zo glad en fantastisch gedaan. Ik blijf vaste klant en raad iedereen deze kliniek met stip aan.

anoniem 03 February 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Echt geweldig

anoniem 02 February 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Ik ben zeer tevreden met de behandelingen bij dermakliniek. Zover alleen nog behandelingen gehad bij Samantha. Ik word elke keer zeer vriendelijk ontvangen en ze legt heel goed uit. Ik stap elke keer weer met een prima gevoel de deur uit. Ik zou dermakliniek zeker aanraden bij anderen.

anoniem 02 February 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik ben erg tevreden over derma kliniek. Ik raad iedereen aan om even langs te gaan voor een gesprek☺

anoniem 01 February 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Goede dienstverlening enige verbeterpunt is beter telefonische bereikbaarheid

anoniem 01 February 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Goede behandeling. Netjes geholpen/advies gekregen

anoniem 30 January 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Veel minder haar weg , zeer tevreden !

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN