• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
anoniem 19 maart 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Behandelingen worden goed gedaan. Nemen tijd voor hun klanten. Vriendelijk, gastvrij. Ik raad het aan.

anoniem 19 maart 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Behandelingen worden goed gedaan. Nemen tijd voor hun klanten. Vriendelijk, gastvrij. Ik raad het aan.

anoniem 16 maart 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Professioneel, adequaat en met veel oog voor de behoeften van de klant.

anoniem 15 maart 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik werd opgevangen door Amber voelde me Zo erg opme gemak terwijl ik so nerveus was heel vriendelijk eerlijk en mooi! Zeker Eem aanrader

anoniem 06 maart 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 05 maart 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Een goed en prettige sfeer ,klantvriendelijk

anoniem 05 maart 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 03 maart 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

De jaren beginnen te tellen.. dus nu 3 zones rond de ogen laten ‘botoxen’ en na 2 weken ziet het er al zo mooi uit.. bij controle afspraak ook maar wat aan de lippen laten doen. Ik voel me veel zelfverzekerder. Het advies is heel helder en eerlijk en ik ervaar de kundigheid als heel vertrouwd

anoniem 03 maart 2018

2 sterren: slechter dan verwacht

4

Was in Amsterdam voor injectables. De arts die de injectie gaf was bijzonder gehaast in de handelingen, in hoog tempo stipte hij plaatsen aan (2 zones) en bracht hij de injecties toe. Dit was pijnlijk (eerder elders nooit gevoeld) bloedende plekjes na het injecteren. Op de neusbrug ontstond een forse zwelling (leek alle vloeistof op 1 plek geïnjecteerd te hebben) deze heeft 4 dagen aangehouden. Nu een week later een vreemde frons boven beide ogen doordat op bovengenoemde plek ook richting ogen wat dik is. Voelt vervelend/ gespannen. Na de snelle handelingen was de dokter opeens stil, bleek toen ik achter me keek met z'n telefoon bezig. Ik ben eerder behandeld in andere kliniek, zal nooit meer naar deze kliniek gaan.

anoniem 25 februari 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Je krijgt eerlijk en goed advies. Het resultaat van mijn wallen behandeling is fantastisch. Had ik jaren eerder moeten doen :-)

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN