• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 372 beoordelingen
SarahMaassluis, 01 July 2020

Super tevreden met mijn droomhuid

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik droomde altijd van een egale mooie huid zonder littekens en ontstekingen. Siham En salsa En haar collega’s van dermakliniek hebben mij heel goed geholpen In dit proces. Ze hebben mij huid eerst geholpen met peelings en daarna littekens voor mijn vlekjes. Ik heb ook een huid dieet gekregen met ook producten erbij om mijn droomhuis mooi te houden. Mijn dag/leven kan niet meer stuk. Raad jullie echt allemaal aan als je altijd al droomhuid Heb gewild, ga langs voor een afspraak. Super bedankt DermaKliniek

ArjetaMuradi, 01 July 2020

Mijn ervaring is geweldig

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over deze kliniek. Professionele medewerkers die je goed op je gemak stellen bij binnenkomst al. Ze leveren goed advies en nemen al je onzekerheid weg. Ze begeleiden je goed zodat je weet waar je staat in je behandeling.

Ilana Amsterdam , 30 June 2020

Fantastisch

Acne behandeling

9

Medewerkers zijn heel aardig, leggen alles goed uit qua behandelingen en heel netjes en het resultaat van de behandelingen zijn erg goed!

BobRotterdam, 27 June 2020

Voor de 2e maal prima geholpen.

Injectables

9

Dit is de 2e keer dat ik bij Derma Kliniek Botox injecties heb laten plaatsen.Goed resultaat. Ook vrouw en dochter tevreden :)

BouchraRhoon, 25 June 2020

Top

Laserontharing

10

Top mensen... Super vriendelijk en behandelingen super tevreden.

DeborahDongen, 25 June 2020

Top

Injectables

10

Goede behandeling goede adviezen en betaalbaar

KlantDerma , 15 June 2020

Slecht

Injectables

1

Na twee weken kwamen de rimpels al terug. Ik had een foto opgestuurd zodat zichtbaar was dat het niet goed had gewerkt. Helaas ging ik toen op vakantie en kon ik later pas langsgaan voor controle. Aangezien die controle later was dan twee weken konden ze er niks meer aandoen. Zo kwamen met de oplossing 10% korting op de volgende afspraak. Nou die komt er niet;)

ElisabethRotterdam, 10 March 2020

Botox injections

Injectables

1

because of badly injected botox, I now have facial asymmetry after visiting again and trying to fix it, it only made my condition worse. this doctor should not have the right to work in this profession

EbruRotterda, 01 March 2020

Altijd goed geholpen!!!

Peeling & gezichtsbehandeling

10

De medewerkers zijn heel vriendelijk en word altijd goed geholpen zowel als de medewerkers en de eigenaar Sara, hele lieve mensen die altijd eerlijk advies geven om de behandeling die je nodig hebt! Ben al jarenlang klant en zal nooit ergens anders gaan.

Annalies Amstelveen, 23 February 2020

Nog nooit zo goed 😊 geprikt

Injectables

10

Zeer deskundige en vriendelijke arts en terzake kundig. Resultaat is super mooi

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN