• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
OuassimaRotterdam, 01 juli 2021

Top, super service en voel me altijd op mijn gemak.

10

Ik ervaar mijn behandelingen heel fijn en kom met plezier terug

SuriaFeddema, 30 juni 2021

Top

Laserontharing

10

Ervaring met behandelaar Maurel was heel prettig.

SanneRotterdam , 30 juni 2021

Fijne en professionele behandeling voor ontharing gehad

Laserontharing

7

Duidelijke uitleg over het proces en de resultaten. De lightsheer laser is een van de meest effectieve methodes en ik ben tevreden over de resultaten en het contact met de kliniek.

Els van GeelMaastricht, 21 juni 2021

Super !,

Vaatjes behandeling

10

Deze man is een “wonderdokter” klinkt erg overdreven maar het is waar !,,

CatherinaALMERE, 19 juni 2021

Ben zeer tevreden

Injectables

9

Mijn ervaring bij deze kliniek is super goed kom er al jaren voor botox en nu ook voor de filers erg tevreden.

InessaZandvoort, 15 juni 2021

Kwalitatief, betrouwbaar, locatie

Injectables

10

tevreden:)

Reshma Rotterdam, 15 juni 2021

Duidelijkheid over behandeling, vriendelijke behandelaren.

10

Ik doe de lpg behandeling omdat ik op 1 been vreselijke cellulites heb. Ik zit nu op behandeling 7 en merk duidelijk resultaat. Ik val sneller af en mijn huid ziet er strakker uit. Verder heb ik tot nu toe altijd duidelijke uitleg gehad van de behandelaren en ervaar ik hen als zeer vriendelijk. Ik heb een goed gevoel bij alle dames, dat maakt ook dat ik met plezier terug kom voor de afspraken.

MayraRotterdam , 29 mei 2021

Cosmelan is een leuke behandeling maar wel pittige Behandeling

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Ik heb een tijdje terug Cosmelan behandeling gehad. Het is wel een goeie behandeling maar het is wel een lange Proces. Het is best lang geduurd. Uiteindelijk is goed gelukt. Siham is een Leif en vriendelijk meid. zij heeft mij altijd goed geholpen en ook geeft goede advies.

SamiraRotterdam, 22 mei 2021

Heel meedenkend en goed begleid in mijn huidprobleem

Peeling & gezichtsbehandeling

8

Ik ben nu meer dan 1 jaar in behandeling, op het begin had ik steeds een andere behandelaar en dat vond ik wat minder. Inmiddels heb ik nu een vaste behandelaar want dat kan je uiteraard aangeven als je dat liever hebt. Ik voel me op mijn gemak, ik voel me begrepen en het is vertrouwt bij mijn behandelaar. Alles wordt besproken en in overleg gedaan. Ik kan altijd bellen en wordt altijd goed geholpen, of dat nou telefonisch is of in de behandelkamer.

ReshmaRotterdam, 22 mei 2021

Heel goed

Laserontharing

8

Goede ervaring na eerste behandeling al resultaat er wordt echt voor je genomen. Echt tevreden

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN