• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
anoniem 08 April 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 08 April 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 08 April 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Sarah is erg klantvriendelijk en heeft voldoende aandacht voor de klant.

anoniem 07 April 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Ik ben zeer tevreden over dermakliniek. De service en de klantgerichtheid is zeer goed.ze zijn behulpzaam en flexibiel in afspraken maken. Ze denken graag mee over de te behandelgebied en geven goed advies! Ik kom graag voor een behandeling. Momenteel heb ik endermologie behandeling de resultaten zijn nog niet te zien gezien de aantalen kere dag ik geweest ben. Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Ik ben wel tevreden dat ze goed tijd nemen voor de behandeling die ik neem.

anoniem 07 April 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 07 April 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik ben vanaf het begin onder behandeling nij Derma Kliniek. Ik ben heel erg tevreden over de behandelingen die ik krijg. Ik vindh het ook heel fijn dat er veel ruimte is om advies te vragen en dat het belang van klanten altijd voorop wordt gesteld.

anoniem 07 April 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Mooie professionele kliniek. Ik kom uit Etten-Leur maar vond het de moeite om hiervoor naar Rotterdam te rijden. Sarah is duidelijk en eerlijk over de te verwachte resultaten. Dat resultaat heb ik ook behaald na 6 behandelingen. Ik kom hier graag weer terug voor een laserbehandeling.

anoniem 07 April 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

ik ben heel tevreden met de behandeling in deze praktijk. Ik voel me thuis, je word niet als nummertje behandeld.

anoniem 06 April 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Altijd tevreden na verschillende behandelingen. Flexibel in het maken van afspraken en altijd goed geinformeerd over en begeleid met de behandelingen. Super klantenservice!

anoniem 04 April 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Sarah is altijd vriendelijk, en helpt je goed. Er worden goede gezichtsproducten geadviseerd. Goede resultaten na de behandelingen. Fijne consulten.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN