• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
anoniem 28 December 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Prima kliniek ! Goede behandelingen, uitleg/informatie, persoonlijke aandacht!

anoniem 27 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 27 December 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Beste praktijk ever. Sinds paar maanden onderbehandeling voor acne en laser. Er is nu duidelijk verschil te zien. Mijn huid is mooi glad en strak geworden. Mijn geheel lichaam onthaard door laser. Kwaliteitverhouding is zeer hoog. Mede werkers zijn erg klantvriendelijk. Je krijgt 100% aandacht en je wordt behandelt zoals je zelf wenst. Ik ben zeer tevrede

anoniem 27 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Toppraktijk en hele professionele doch open houding naar de klanten toe.

anoniem 24 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 24 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Is een zeer goeie ervaren huidtherapeut. Ben altijd goed geholpen ben al 3 jaar bij deze huidtherapeut. Over de behandelingen wordt je goed voorbereid en het resultaat. Raad iedereen aan om hier te gaan. Sfeer is super aangenaam.

anoniem 24 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Derma kliniek is de beste, geeft goed advies... Proffesioneel, heb prachtige resultaten bij haar geboekt!!! BEDANKT!!!!!

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

al jaren tevreden klant!

anoniem 23 December 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Super tevreden, we worden altijd erg vriendelijk ontvangen en we kunnen altijd snel een datum inplannen voor een afspraak. Bedankt👍👍👍

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN