• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
anoniem 23 December 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Mijn ervaringen zijn een en al positief. Ik kom al vanaf het begin bij de Dermakliniek en kan deze alleen maar aanraden. Je wordt met zorg behandeld. Veel geduld is er en gastvrijheid.

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Eerder ben ik bij andere huidtherapeuten geweest maar was niet tevreden totdat ik bij dermakliniek kwam, de apparaten die ze gebruiken zijn (volgens mij) de beste van wat ik gezien en gehoord heb. Qua klantvriendelijkheid kan het ook niet beter. Ik adviseer daarom iedereen die een huidkliniek zoekt om naar dermakliniek te gaan!

anoniem 23 December 2016

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

7

anoniem 23 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik voel me erg op mijn gemak en heb tot nu toe de beste behandelingen en klantvriendelijkheid kunnen vinden bij Derma Kliniek. Ik kan ze voor geen goud ruilen!Voor mij is Derma de beste van de beste kliniek! Toppers!!

anoniem 17 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Zeer tevreden, ben zo onzeker geworden en vaak gekwets, Sara heeft me zelfverzekerd gemaakt en heel goed behandeld! Je bent zeker in goede vertrouwde handen!

anoniem 17 December 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Zeer tevreden na een paar behandelingen zag ik de resultaat.

anoniem 13 December 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Erg vriendelijk en proffesioneel.

anoniem 30 November 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 25 November 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

De afspraken zijn altijd prima verlopen. De persoonlijke aandacht vind ik ook voldoende en daarnaast de medewerkers zijn vriendelijk de behandelingen word altijd op je eigen tijd verricht.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN