• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
anoniem 15 January 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen . Het resulaat is steeds beter te zien

anoniem 15 January 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Werd goed geholpen aan de balie, ik heb een paar peeling behandelingen gehad en het heeft mjj echt goed geholpen. Ook zijn de dames klantvriendeljjk. Zeker een aanrader om ernaartoe te gaan.

anoniem 18 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Je wordt altijd op een vriendelijke manier geholpen en de behandelingen werken goed. Je ziet resultaat.

anoniem 17 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik vond het goed gaan ze was beleefd en ze vertelde elke keer wat zeging doen en wanneer ze ging beginnen en vroeg of het pijn deed

anoniem 16 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Hele vriendelijke en professionele mensen! Ben erg tevreden met de behandelingen.

anoniem 11 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 07 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Supergoed! Na 1 keer al veel minder haargroei. Verder heel vriendelijk geholpen

anoniem 05 November 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Heb onlangs mijn 2e acne behandeling bij dermakliniek gehad, en ben er zeker van dat dit de oplossing is voor mijn huid problemen. Ik heb sinds mijn 16e last van lichte acne, maar toen ik 22 werd begon het heel erg op te zetten op mijn wangen, kin en voorhoofd. Daarna echt alles geprobeerd, medicijnen niet omdat dat dat vaak erge bijwerkingen heeft maar wel alle crèmes en andere middelen. Nu eindelijk zie ik het verdwijnen, en het neemt zelfs alle littekens mee die het achter heeft gelaten. Verwacht nog 1-2 behandelingen voordat ik er van af ben, ik ben echt super tevreden

anoniem 03 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

anoniem 03 November 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN