• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
anoniem 30 november 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

anoniem 25 november 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

De afspraken zijn altijd prima verlopen. De persoonlijke aandacht vind ik ook voldoende en daarnaast de medewerkers zijn vriendelijk de behandelingen word altijd op je eigen tijd verricht.

anoniem 24 november 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Heel blij met de dermakliniek! Warm ontvangst en heel professioneel. Tot over 8 weken!

anoniem 16 november 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Goede uitleg, betrokken medewerker

anoniem 25 oktober 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Geweldige praktijk!

anoniem 20 oktober 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 20 oktober 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

anoniem 19 oktober 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Er was een misverstand over de eerste fspraak, maar dat kan ook door mij komen! Verder extreem tevreden!!

anoniem 18 oktober 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

8

Vriendelijk, met geduld en deskundig. Ik Ben nu 2 keer geweest voor Botox en ik was erg tevreden over het resultaat.

anoniem 17 oktober 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik ben heel erg te vreden over mijn behandelingen hier in derma kliniek. Dit is me 2 behandelingen en al naar mijn eerste behandeling zag ik resultaten super te vreden.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN