• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
SuzanRotterdam, 22 mei 2021

Heel tevreden, goede service en meteen resultaat!

Laserontharing

9

Erg tevreden over DermaKliniek. Je wordt altijd professioneel en vriendelijk geholpen bij iedere behandeling!

Osman Rotterdam , 21 mei 2021

Heel goed

10

Ik ben blij met de resultaten ik kom al jaren hier.

Vian Rotterdam , 21 mei 2021

Tevreden

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik kom hier al jaren en ben erg tevreden. Afhankelijk van wat ik op dat moment nodig heb. Voornamelijk gezichtsbehandelingen. Lieve dames die je altijd op weg helpen.

AnnickRotterdam , 21 mei 2021

Laserbehandelingen met zorg en aandacht

Laserontharing

10

Bij Dermakliniek word ik ontvangen door vriendelijke en zorgvuldige behandelaars. De behandeling duurt niet lang maar wordt wel met veel zorg en aandacht uitgevoerd. De medewerkers begeleiden me goed door de behandeling en stemmen regelmatig gedurende de behandeling met me af of ik last of pijn ervaar. De kliniek zelf oogt net en professioneel. Ik ben zowel voor het laseren van mijn gezicht (couperose) als mijn bikinilijn en oksels (laserontharing) langs gekomen en ben erg tevreden met het resultaat.

MichelleRotterdam, 20 mei 2021

Deskundig advies en behandeling

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Behandeling met dermapen, duidelijk verschil in een paar behandelingen. Deskundig advies, ook over producten die bij je huid passen, ook erg vriendelijk.

PimRotterdam, 19 mei 2021

Fijne service

Acne behandeling

10

Ben hier terechtgekomen voor een zeer onrustige huid (schouders en rug). In meerdere behandelingen is er veel vooruitgang geboekt. Er wordt echt met je meegedacht en gekeken naar welke behandeling het beste is in welke fase. Een fijne service

LailaAbbas, 18 mei 2021

Mooie en schone kliniek met vriendelijk en kundige medewerkers!

Laserontharing

10

Mooie en schone kliniek met vriendelijk en kundige medewerkers!

FloorDordrecht, 15 mei 2021

Hele fijne sfeer en service

10

Leuk team en een relaxte behandeling. Ik kan niet wachten op de volgende afspraak!

AnetteRijswijk, 13 mei 2021

Echt super!!

Injectables

10

Prachtige kliniek met heel kundig arts. Erg gastvrije ontvangst. Deskundig personeel en zeer bekwame arts. Uitermate tevreden over de behandeling en resultaat. Dank jullie wel.

JulideDordrecht , 11 mei 2021

Super fijn!

Acne behandeling

10

De behandelaars nemen echt de tijd met je en zijn super lief het is altijd gezellig tijdens de behandeling. Je ziet ook al super snel resultaat na een paar behandelingen. Zeer tevreden met DermaKliniek:)

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN