• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 372 beoordelingen
Jasmin OzirAmsterdam, 02 February 2020

Hartstikke tevreden over de behandelingen en de ergotherapeuten.

Acne behandeling

10

Bij de eerste behandeling bij Dermakliniek al resultaat gezien. Daarvoor ben ik bij vele andere salons/klinieken geweest, waar ik veel betaalde en geen resultaat zag.

Rajenna Maastricht, 31 January 2020

Heel erg fijne kliniek, maak en ervaar het zelf! :)

10

Het apparatuur, de producten en behandelingen zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen. Dit komt mede door het hun eigen initiatief, passie en professionaliteit voor het aanbieden van steeds verbeterde en effectievere scala aan behandelaanbod en ook mede doordat zij zijn aangesloten is bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister van Paramedici die de professionaliteit, kwaliteit, de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op peil houden.Personeel is altijd vriendelijk en bieden tijdens het wachten altijd een heerlijke kop koffie of thee aan.Het maakt niet uit wat voor afkomst je hebt, wat je achtergrond is, of wat je seksuele- en genderidentiteit is. Dit is ook deels te merken aan het email-contact waarbij er Geachte Gender genoemd wordt en daarna uw eigen naam. Derma Kliniek is zeer open-minded in omgang hierin en kijken naar wie de persoon zelf is, ongeacht de zojuist genoemde punten.Ik heb zelf alleen ervaring met de vestiging in Rotterdam. Deze is erg goed bereikbaar met een aantal trams, een bus en ook lopen vanaf het Centraal Station van Rotterdam. Met openbaar vervoer is het ongeveer 8 minuten en lopend is het ongeveer 15 minuten. woon al ruim 1,5 jaar in Limburg en nog een vaste en trouwe klant. Ik kom hier heel graag, mede vanwege wat ik eerder beschreven heb, maar ik kan daar ook mezelf zijn. Er wordt maar ik kan daar ook mezelf zijn. Er wordt netjes en professioneel omgegaan met privé dingen die ik deel en dat vind ik persoonlijk ook erg ook erg ook erg belangrijk.Derma Kliniek is een niet alleen met de huid bezig, maar ook met de mens als persoon zelf!Mijn review is uit mijn eigen initiatief tot stand gekomen, omdat ik denk en vind dat iedereen mag weten wat voor een TOP kliniek Derma Kliniek is. Er is hier ook geen sprake van een financiële en/of materiële overeenkomst. Het is puur vrijwillig en ik gun Derma Kliniek het allerbeste, maar ook u!

RafalSneek, 27 January 2020

goed

Acne behandeling

10

ik heb heel vaak laser ontharing behandeling gekregen en ik zie prachtig resultaat daarbij kreeg ik ook fractional laser behandeling door de eigenaresse Sarah. zij is prachtig persoon en ik voel me altijd op me gemak tijdens het behandeling en ze geeft mij altijd de beste advies. echt aanrader!

HaniehRotterdam , 27 January 2020

Ik voel me niet een nummertje bij deze kliniek

Laserontharing

9

De behandelende huid therapeut neemt altijd de tijd om goed uit te leggen wat er tijdens de behandeling zal gebeuren. En ook vind ik het erg prettig dat ik uiteindelijk ook echt resultaat zie. Mijn moeder gaat wordt ook bij deze kliniek behandeld voor haar pigmentvlekken, en dit heeft echt haar leven veranderd. Zij schaamde zich al jaren voor de pigmentvlekken in haar gezicht. Maar nu zijn de vlekken zeker met 70% afgenomen.

ZahraaVoorschoten, 25 January 2020

Top!

10

Ontzettend tevreden met de behandelingen! De omgang vergaat altijd zeer fijn en vakkundig.

Fatma CankurtaraRotterdam, 25 January 2020

Vertrouwd

Laserontharing

10

Er zijn zoveel huidtherapeuten en huidklinieken. Hoe fijn is het nou om iemand te hebben die je kunt vertrouwen en al je vragen kunt stellen. Ik ga voor alles wat mijn huid nodig heeft al jaren naar Derma Kliniek! Fantastische team!! Dankjewel Sarah!! ❤️❤️❤️

SalyWassenaar, 25 January 2020

Een betere kliniek vind je niet!

Laserontharing

10

Een mooie kliniek met professionele medewerkers. Ik ben hier al jaren een vaste klant en ik heb hier altijd mijn gewenste resultaten gekregen. Kortom uitstekende kliniek!

EbruRotterdam, 21 January 2020

Zéér proffesionele mederwerkers

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Ik word altijd goed geholpen door de medewerkers van Derma kliniek! Ze zijn heel vriendelijk en leggen altijd goed uit wat ik nodig heb voor me huid. Ben al jarenlang klant van Derma kliniek en nooit problemen gehad !

AngeliqueRotterdam, 20 January 2020

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben wel blij.

Couperose & pigmentvlekken behandeling

7

Sinds augustus begonnen mijn couperouse aan te pakken. Ik gebruik sinds de eerste consult de pillen en crèmes. (De pillen werken niet bij mij.) Ik heb twee peelings gehad, één vitamine c behandeling en vier keer mijn couperose gelaserd. Hoewel ik verbetering zie, ben ik bang dat ik nog minimaal één of twee behandelingen nodig heb. Ik moet zeggen dat Berna naar mij luistert en ik ben zeer tevreden met haar. (Zij helpt me sinds mijn 2e laser afspraak.) Maar voor de dames (of heren) die ook hun couperose willen behandelen, is één peeling voldoende. Je kan beter gelijk laseren, want dan zie je meer en kost het je minder geld.Ik laser ook mijn oksels en ik zag al binnen 1x verbetering. Dus dat raad ik zeker aan.

JudithZeist, 07 January 2020

Organisatie en communicatie ondermaats

Peeling & gezichtsbehandeling

6

Had een lang genuanceerd verhaal getypt maar vanwege beperkt aantal tekens de highlights: Op belangrijke mails wordt niet gereageerd, alleen als je mailt voor een afspraak dan wel meteen. Als je vraagt om een afspraak bij een bepaalde behandelaar dan kan het zijn dat die afspraak zomaar ineens overgenomen wordt door iemand anders, ook al betekent dat wijdbeens naakt voor een vreemde liggen als je je schaamstreek laat laserontharen bijv. Afspraken over facturen worden vergeten of wordt op terug gekomen. Laatste keer: aan de telefoon specifiek gevraagd of ik een behandeling bij Sarah kon doen. Na overleg kon dat. Dubbel gecheckt of het bij Sarah was (want: ik heb eerder na een behandeling een diepe deuk in m'n neus gekregen als resultaat, foutje, waren 7 laserbehandelingen met elke keer 9 dagen korst op m'n neus voor nodig om het een beetje bij te laten trekken - Sarah kent mijn huid inmiddels tenminste), dat was echt zo. Sta ik een maand later aan de balie: 'Eh nee Sarah is er niet, maar je behandeling stond toch niet bij Sarah maar bij Salsa. Alleen Salsa hebben we een week vrij gegeven, dus nu wordt het gedaan door Maryam. Sarah zou supervisie doen bij haar als behandelaar, maar het komt zonder haar vast (?) ook wel goed.'. Toen ik daarop - na mijn eerder al doorgegeven feedback hierover - besloot weg te gaan gaf de receptioniste aan dat ze het echt heel vervelend voor me vond en dat Sarah me zéker gelijk hierover zou bellen. Dat is nu bijna een maand geleden. Erg jammer want het zijn aardige dames, maar mijn behandelingen hier stoppen nu echt.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN