• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
RenataAmsterdam, 10 March 2021

Vriendelijk en professioneel

Laserontharing

10

Ik ben pas 2x geweest en zie nu al minder haargroei (laserontharing). Ben tevreden over de professionaliteit en de wijze waarop wordt gewerkt.

NazihaAmsterdam , 10 March 2021

Top service en goede behandelingen

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Uitstekende service.Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de behandelingen. Een echte aanrader!!

Houda Amsterdam, 10 March 2021

Ik ben erg tevreden

Acne behandeling

7

Mijn ervaring ze zijn klant vriendelijkJe wordt goed geholpen

IkramAmsterdam , 10 March 2021

Goed

Laserontharing

10

Ik word altijd goed geholpen en ben echt blij en heel lief mensen alles word goed uitgelegd

JamilaUtrecht, 10 March 2021

Zeer te vrede

Laserontharing

9

Word altijd vriendelijk geholpen ben super te vrede

AseyaAmsterdam, 10 March 2021

Goeie ervaring

Laserontharing

10

Ik heb een leserbehandeling gedaan bij Dermaklienik en ik ben heel erg tevreden. Professionele team.

RyadAmsterdam, 09 March 2021

Heel goed

10

Van mijn eerste keer was ik heel tevreden. Mensen zijn heel lief. Mijn gezicht werd heel beter dan vroeger. En ik lijk jonger ;

JeannetteLopik, 09 March 2021

Goede ervaring

Injectables

10

Resultaat zeer goed , en vriendelijk ontvangst

KarlijnAmsterdam, 09 March 2021

Super tevreden met het resultaat!

10

Ik zag na de eerste behandeling al meteen verschil. Super blij mee!

LisetteLimmen, 09 March 2021

Fijne en snelle behandeling

Injectables

8

Ik ben hier voor de eerste keer gestart met Botox en werd fijn geholpen. De informatie was duidelijk en volledig. En de behandeling is super snel, heel fijn!

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN