• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
LoubnaRotterdam, 11 mei 2021

Top

Laserontharing

10

Duidelijke informatie, erg behulpzaam.

MirunRotterdam, 07 mei 2021

Super fijne huidkliniek

Laserontharing

10

Een aantal laserbehandelingen gehad en erg blij met het resultaat. Het personeel is zeer vakkundig en legt alles goed uit. Ik kom graag terug en raad het iedereen aan.

BrittRotterdam, 06 mei 2021

Zeer tevreden!

Laserontharing

10

Ik ben nu 4 x wezen laseren en ben erg tevreden. Ik laser bij Jessy en ben erg blij met het resultaat tot nu toe en met haar als mijn behandelaar. Ik raad de kliniek zeker aan.

AnoniemWateringen, 06 mei 2021

Super geholpen

Injectables

10

Ik adviseer iedereen om hier voor fillers te komen. De arts heeft veel ervaring en voert zijn werk kundig uit. Net als altijd weer blij met het resultaat.

N.mtvRotterdam, 05 mei 2021

Zeer tevreden

Laserontharing

10

Ik kom bij derma voor gezichtshaar laseren. Ik ben tevreden hierover merk al het verschil dat me haartjes dunner terugkomenden minder.

Tevreden KlantRotterdam, 05 mei 2021

Hele fijne service!

Laserontharing

10

Laserbehandeling op de rug gedaan. Zeer professioneel en Jessie loodst je echt goed door de wat pijnlijkere momenten heen! Fijne kliniek, echt een aanrader!

PriscillaRotterdam, 04 mei 2021

Plezierige sfeer en fijne uitleg

Peeling & gezichtsbehandeling

8

Voor het eerst peeling en Dermapen behandeling gekregen. Fijne uitleg gehad van Jasmijn.

AS, 04 mei 2021

Fijne duidelijke uitleg over de behandeling

Couperose & pigmentvlekken behandeling

8

Goed geholpen!

SandraBarendrecht, 04 mei 2021

Goede behandeling voor acne

Acne behandeling

8

Deskundige behandeling op het gebied van acne. Goede verzorgingsproducten in combinatie met de behandelingen hebben geleid tot een rustigere huid. Wij zijn heel tevreden.

HelenaAmsterdam, 03 mei 2021

Slechte onprofessionele arts

Injectables

2

Als de mogelijkheid bestond had ik een min 5 ster gegeven. Arrogante arts die mij heeft verminkt. Mijn linker wenkbrauw drukt mijn oog zowat dicht en veroorzaakt hoofdpijn.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN