• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
BirgulAmsterdam , 09 March 2021

Vlot meedenkend

Injectables

6

Ik ben geweest voor botox frons kraaie pootjes voorhoofd de behandelin was in 2 min gedaan dat vond ik erg snel dus had ik twijfels ,daarna zag ik bij voorhoofd en kraaienpoten nog lijnen op de afspraak erop werd het kosteloos gedaan . Dat vind ik prettig . De kraai pootjes werden niet in alle lijnen gespoten volgens dokter Atif kan dat niet . Dat vind ik een minpunt maar de controle en kosten vind ik een plus punt . Zeker voor de kosten is het proberen waard .

FrankAmsterdam , 09 March 2021

De behandeling was prima

Acne behandeling

9

De behandeling was prima, nu even afwachten of de resultaten ook naar verwachting zijn. Even geduld hebben dus.

SandraHaarlem, 09 March 2021

Betaalbaar en kwaliteit

Injectables

10

Ik kom hier al jaren, hele fijne cosmetisch arts.En afspraak is meestal binnen redelijke termijn gemaakt.

PriscillaAmsterdam , 09 March 2021

Uitstekend en persoonlijk

Injectables

10

Ik kom al geruime tijd bij Dermakliniek voor mijn injectables en ben zeer tevreden. Ook over de nazorg en de klantenservice ben ik zeer te spreken. Altijd bereikbaar, altijd correct. Kortom een aanrader,

CharleneAmsterdam, 09 March 2021

Ik ben super tevreden

Injectables

10

Al een aantal keer bij derma kliniek geweest voor het prikken van botox. Er word goed naar mij geluisterd en als een zone niet goed heeft gepakt dan kan ik zonder probleem terug komen. Dit is ook reden waarom ik terug kom bij deze kliniek (in het verleden bij andere klinieken moest ik mijn 2;5. Maand uitzitten met half gewerkte zones) kortom heel tevreden

TalsiAmsterdam, 09 March 2021

Erg tevreden met dermakliniek

Laserontharing

7

Ze zijn erg behulpzaam, en geven duidelijk info aan klanten,

SmitAmsterdam, 09 March 2021

Heel positief

Acne behandeling

9

Altijd klantvriendelijk en eerlijk

SanaeRotterdam, 06 March 2021

Hele goede ervaring

Laserontharing

9

Siham, een hele lieve dame. Stelt me altijd op me gemak en legt alles ook duidelijk uit. Ik heb al een aantal behandelingen erop zitten en kan binnen kort overgaan op onderhoud van laserontharing.

SarahRotterdam , 06 March 2021

Hele fijne ervaring bij Dermakliniek

Laserontharing

10

Onder behandeling voor laserontharing, hele fijne behandelaar. Na drie behandelingen al mooi resultaat.

JuliaOostvoorne, 06 March 2021

Ik heb een goede behandeling gehad.

Acne behandeling

10

Ik heb een acnebehandeling gehad. Het prikte af en toe wel, maar dat trok snel weg na een fijn masker. Ik had een goede en vriendelijke behandelaar.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN