• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 527 beoordelingen
MariemRotterdam , 29 april 2021

Je voelt je altijd meteen op je gemak, vriendelijk en professioneel

Acne behandeling

9

Ik kom nu al een tijdje en de kwaliteit doet nooit ten onder. Ze blijven innoveren en geven gepast advies en nooit dwingend. M’n huid ziet er ook elke keer beter uit, de beste graadmeter.

BiancaRotterdam, 28 april 2021

Professionele en goede behandelingen

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Derma kliniek biedt goede en professionele behandelingen. Ik ben erg enthousiast over de producten van Mesoestetic en het advies van Derma kliniek.

TamiRotterdam, 28 april 2021

Top

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Professioneel

ShaimaBreda , 27 april 2021

Super service

Laserontharing

10

Elke behandeling weer ga ik weg met een goed gevoel. Ik word op mijn gemak gesteld en er wordt goed geluisterd naar je wensen en problemen. Huidtherapeuten die weten wat ze doen!

CharissaRotterdam, 27 april 2021

Zeer positief

Laserontharing

8

Ik ben zeer te spreken over de laserbehandelingen. Na 3 behandelingen zie je al verschil. Het personeel is klantvriendelijk ! Charissa

Annelou BangertHeemstede, 26 april 2021

Zeer slecht (arts, botox)

Injectables

1

Onzorgvuldige bejegening, slordig en snel en bovenal: 0,0 resultaat. Arts werkt in zones ipv in eenheden en gebruikt per zone veel te weinig product. Heb mijn geld teruggevraagd. Had al eens eerder een mindere ervaring met deze arts maar wilde het nog een kans geven. Dit gaat puur om de arts, niet om de andere mensen die er werken want daar heb ik geen ervaring mee.

Edward WienkeOuderkerk aan den IJssel, 23 april 2021

Geweldige ervaring!

Injectables

10

Zeer professionele organisatie. Warm welkom ! Deskundige artsen en werknemers. Je moet

Deborah Rotterdam , 23 april 2021

Zéér tevreden!

Injectables

10

Hele fijne service en klantvriendelijkheid. Zéker een aanrader voor eeuwige jeugdigheid!

N. YildirimGouda, 23 april 2021

Botox

Injectables

9

Ik ben tevreden met derma kliniek

ArjanRotterdam, 23 april 2021

Zeer warm ontvangen en goede uitleg over wat er bij je gebeurt.

Laserontharing

10

Ik voel me altijd fijn ontvangen en ben zeer tevreden met de laserontharing van mijn gelaat.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN