• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.2
Gemiddelde uit 370 beoordelingen
Arwa salamDinteloord, 05 June 2019

Heel goedd ben tevreden met alles

Laserontharing

8

Ik word altijd heel goed heel goed geholpen. En ik zie echt goeie resultaat.Met vriendelijke groet ,Arwa Salam

SuzanneAmsterdam, 05 June 2019

Geweldige kliniek

Acne behandeling

10

Alleen maar fijne ervaringen gehad bij Derma Kliniek. Ik kan het iedereen aanraden!

Nurgül GülmezLeiden, 05 June 2019

Professioneel, vriendelijk en onwijs goed!

Laserontharing

10

Ik ga nu ruim een half jaar naar Dermakliniek, voor laserontharing. De team is onwijs vriendelijk en weten wat ze zeggen & doen. Ik had in het begin wat twijfels over het laseren zelf, maar deze twijfels hebben zij weggewerkt. Overigens ben ik tevreden over de behandelingen; het is snel en ik zie vooruitgang.

HafsaDen Haag, 05 June 2019

Erg vriendelijk

Acne behandeling

10

Erg vriendelijk en kiest een gepaste behandeling uit met eerlijk advies. Ik heb een hele goeie resultaat gekregen van het begin al en ik zag het verschil al bij de eerste behandeling. Ben zo blij dat ik bij dermakliniek terecht ben gekomen.❤️

MarluAmsterdam, 05 June 2019

Vriendelijk personeel

9

Erg vriendelijk personeel. Ik voelde mij erg op mijn gemak en werd goed geholpen!

DianaRotterdam, 01 June 2019

Goede service, vriendelijk personeel

Couperose & pigmentvlekken behandeling

10

Super vriendelijke dames, goede nazorg en altijd telefonisch bereikbaar voor even snel een vraag tussendoor.

SarahDen haag, 01 June 2019

Warme welkom.

Couperose & pigmentvlekken behandeling

10

Warme welkom, goede uitleg behandeling en producten waar ik naar vroeg.

StephanieDordrecht, 17 May 2019

Hele fijne praktijk!

Acne behandeling

10

Vanaf de intake al een goed gevoel bij de medewerkers, behandelingen en de praktijk. Nu 2 peelings gehad tegen behandeling van m'n acné (hormonaal, vooral op m'n kin) en de behandelingen beginnen langzaamaan te werken. Verder ook super vriendelijke medewerkers, ga zo door! Tip: VGZ best vergoed €700 dit jaar.

ElinaAlmere, 13 May 2019

Professioneel

10

LPG - AmsterdamHele lieve meiden die weten wat ze doen. Na een aantal behandelingen al resultaat. Heel professioneel! Kom hier zeker vaker.

SandraDiemen, 02 May 2019

Makkelijke behandeling, perfect resultaat!

Schimmelnagels behandeling

10

Ik heb 3 behandelingen gehad van ieder nog geen 5 minuten. De schimmelnagel groeit mooi uit en de nieuwe nagel ziet er weer gezond uit.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vragen, wij helpen u graag verder!

Dhr...Mvr...

GRATIS CONSULT INPLANNEN