• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
SandraAmsterdam, 02 March 2021

Hele fijne kliniek, rustig, vriendelijk en clean

Injectables

10

Prettig, ik ben altijd goed geholpen. Vriendelijk en efficiënt

PeggyAmsterdam, 02 March 2021

Uitstekend

Injectables

10

Ik kom hier al heel wat jaren en ben altijd tevreden. Super aardige dames en de behandelingen worden altijd zorgvuldig gedaan . Een dikke 10

DeniseAmstelveen , 02 March 2021

Fantastisch

Vaatjes behandeling

10

Goeie uitleg over wat het beste voor je is.Zeker waard om terug te komen je wordt goed behandeld super aardige mensen.

ImkeAmsterdam, 02 March 2021

Goede service, snelle behandeling

Injectables

8

Ik kwam voor botox in 1 zone. Dit werd snel en vakkundig gezet. Geen extra gedoe, er werden me geen andere behandelingen aangesmeerd. De service is goed, net ontvangst, snel een afspraak, balie goed bemand. Als je iets meer tijd en een persoonlijke aanpak wil is het wellicht minder geschikt. Maar ik was heel tevreden.

EdenAmstelveen , 01 March 2021

Tevreden

Peeling & gezichtsbehandeling

7

Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen door de huidtherapeuten. Ik vind het een fijne plek om een verzorgende/herstellende gezichtsbehandeling te ondergaan.

SuryaUithoorn, 01 March 2021

Ik ben zee tevreden

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Zeer goed service, aardig vriendelijk, Als je hulp nodig, via e-mail gestuurd, heel snel gereageerd ook snel behandel

Sita. I.JairamAmsterdam, 01 March 2021

Tot nu toe heel positief.

Couperose & pigmentvlekken behandeling

8

Ik heb in juni vorig jaar een behandeling ondergaan voor de hyperpigmentatie in het gezicht. Ik heb hier veel baat bij gehad.

AshnaAmsterdam, 01 March 2021

Eerlijk en oprecht

8

Als iets niet mogelijk is dan wordt daar eerlijk over gecommuniceerd en gekeken naar de mogelijkheden. Dat vind ik prettig.

BoAmsterdam, 01 March 2021

Fijne ervaring

10

Aardig en behulpzaam personeel, geven duidelijke uitleg en goed advies.

MarchaAmsterdam, 01 March 2021

Hele fijne kliniek met professionele medewerkers.

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Mijn huid ziet er zichtbaar beter uit en de pigmentvlekken zijn lichter geworden.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN