• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 372 beoordelingen
ElinaAlmere, 13 May 2019

Professioneel

10

LPG - AmsterdamHele lieve meiden die weten wat ze doen. Na een aantal behandelingen al resultaat. Heel professioneel! Kom hier zeker vaker.

SandraDiemen, 02 May 2019

Makkelijke behandeling, perfect resultaat!

Schimmelnagels behandeling

10

Ik heb 3 behandelingen gehad van ieder nog geen 5 minuten. De schimmelnagel groeit mooi uit en de nieuwe nagel ziet er weer gezond uit.

anoniem 26 April 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Vanaf de eerste afspraak heb goede ervaring bij Derma Klieniek. De medewerkers zijn super klantvriendelijk. Professionele begeleiding en mogelijkheid om goede prijs afspraak maken.

anoniem 25 April 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik vind de klantvriendelijkheid erg belangrijk in een kliniek, ik moet mij op mijn gemak voelen. Dat gevoel heb ik zeker binnen de derma kliniek. Salsa geeft mij haar volle aandacht en ik merk dat zij de tijd neemt voor mij.

anoniem 24 April 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Erg vriendelijk en kiest een gepaste behandeling uit met eerlijk advies.

anoniem 24 April 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Erg vriendelijk en kiest een gepaste behandeling uit met eerlijk advies.

anoniem 24 April 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Ik heb een hele goeie resultaat gekregen.

anoniem 21 April 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

9

Ik wil graag terugkomen op mijn review van 17-04. Ondanks mijn ervaring, vind ik het goed hoe dermakliniek ermee omgaat. Er is alsnog contact met me opgenomen om het probleem te onderzoeken en op te lossen. Dit is namelijk geen alledaagse klacht.

anoniem 20 April 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Erg klantvriendelijk ik kom hier nu al 5 jaar met plezier en tevredenheid.

anoniem 18 April 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10

Vriendelijke mensen en ontzettend tevreden!

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN