• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
OliviaAmsterdam, 01 March 2021

Heerlijk

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Goede behandeling, duidelijke uitleg en zeer vriendelijk

MerelRotterdam, 20 February 2021

Heel tevreden

Peeling & gezichtsbehandeling

8

Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Heel mooi resultaat en word heel lief geholpen door Siham. Voel me veel zelfverzekerder door de verbetering van mijn huid.

Abigail Rotterdam , 20 February 2021

Heel goed geholpen

Acne behandeling

10

Heel goed ontvangen en met een fijn gevoel naar huis. Mijn gezicht voelt zacht aan en ik heb waardevol advies gekregen!

JamilaSchiedam, 20 February 2021

Ik ben tevreden met de behandeling

Laserontharing

10

Personeel behulpzaam

LailaRotterdam , 20 February 2021

Fijne behandeling

Couperose & pigmentvlekken behandeling

10

Behandelingen erg fijn ervaren en goed geholpen door Dina, de rest is ook allemaal heel vriendelijk personeel

SeldaEtten-Leur , 20 February 2021

Heel professioneel en vriendelijk.

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Super lieve behandelaars,ze denken met je mee en kijken wat jou huid nodig heeft. Mij huid ziet er beter uit dankzij derma kliniek. Mooie salon

Barbara Spijkenisse , 20 February 2021

Very professional and friendly

Laserontharing

10

After try on 3 different placets for laser treatment withouten succes only heer i got the expectetd resultaat. Very politie team and the spade is very God. I really recomended

KeltoumRotterdam, 19 February 2021

Heerlijk ontspannend

Peeling & gezichtsbehandeling

6

Heel informatief Fijn gevoel

LailaRotterdam, 19 February 2021

Superfijne behandelingen gehad door vriendelijke therapeuten!

Acne behandeling

10

Ik heb verschillende behandelingen gehad en ik merkte al heel snel verbetering! Ook kan je altijd bellen om advies te vragen etc. De therapeuten denken graag met je mee.

SimoneRotterdam, 19 February 2021

Heel tevreden

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Goed ontvangst, fijne uitleg voor en tijdens behandeling. Merkte al meteen resultaat na eerste behandeling

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN