• Erkende huidtherapeuten
  • Begeleid door huidartsen
  • Vergoeding Verzekering
  • Gratis consult
  • Klantwaardering 9,4

Ervaringen

Sinds 2015 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze cliënten op onze website. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website online! Wij kunnen beoordelingen niet verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer van verschillende cliënten van Derma Kliniek.
Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan hier: beoordeling plaatsen.

9.1
Gemiddelde uit 465 beoordelingen
StevenKrimpen aan den IJssel, 19 February 2021

Professioneel en vriendelijk

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Goed geholpen door professioneel en vriendelijk personeel. De behandelingen hebben echt een geweldig resultaat!

SylviaRotterdam, 05 February 2021

Geweldig

Injectables

9

Behandelde arts heeft echt alle tijd voor je en bespreekt welke mogelijkheden er voor je gezicht kunnen. In een woord geweldig.

Sylwia PudlarzVlaardingen, 04 February 2021

Derma Kilniek is de beste!!!

Acne behandeling

10

Jarenlang problemen met acne is eindelijk voorbij dankzij de peeling behandelingen bij Derma Kliniek. Ik heb veel ervaring gehad met verschillende behandelingen maar geen één werkte zo goed als deze bij Derma Kliniek. Ik geniet eindelijk van een mooie, stralende huid. Siham, bedankt voor je professionaliteit, je weet precies wat ik nodig heb. Ik raad Derma Kliniek aan iedereen met huidproblemen.

JessicaRotterdam, 04 February 2021

Derma biedt een top service aan. Ik ben zeer tevreden.

Peeling & gezichtsbehandeling

10

Sinds het begin van mijn behandelingen zie ik de positieve veranderingen in mijn huid. De medewerkers zorgen heel goed voor en ze adviseren precies wat ik nodig heb. Ik zal zeker aanraden want de klant staat zeker centraal.Uitstekend service.

AnubiaRotterdam , 04 February 2021

Botox

Injectables

10

Ik ben erg te vrede met behandeling

RenataVlaardingen , 04 February 2021

Goed

Injectables

8

Het was snel en geen Pijn

ElmaRotterdam, 04 February 2021

Fijne behulpzame ervaring

Laserontharing

10

Er wordt goed geluisterd naar de cliënt waardoor ze ook een goed behandelplan kunnen opstellen en adviseren. Ben er tevreden over.

EvaSchiedam , 29 January 2021

Professioneel en persoonlijk

Peeling & gezichtsbehandeling

9

Na tig bezoeken en vervelende behandelingen bij een dermatoloog, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de Derma Kliniek in Rotterdam. Ik was echt radeloos en inmiddels erg onzeker over mijn huid. Na een huidscan en een goed gesprek over de mogelijkheden, was ik gerustgesteld. Wat een onwijs lieve meiden, fijne producten en een top resultaat! Ik ben zo blij en durf sinds een jaar zelfs zonder make-up de deur uit. Dank dank dank!

LauraRotterdam, 28 January 2021

Werkende behandeling en aardige medewerkers.

Schimmelnagels behandeling

10

Ik ben bezig met een laserbehandeling voor mijn voeten tegen schimmelnagels. Medewerkers zijn erg behulpzaam en helpen je goed om de problemen te verhelpen. Ook een erg mooie salon.

OnbekendRotterdam, 27 January 2021

Goede behandeling

Schimmelnagels behandeling

9

Vriendelijke medewerksters en goed advies. Intake en behandeling positief ervaren.

Follow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

    EEN AFSPRAAK MAKEN?

    Vragen, wij helpen u graag verder!

    Dhr...Mvr...

    GRATIS CONSULT INPLANNEN